Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ТОНІК ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SESDERMA HIDRADERM TRX FACE TONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Тонік
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Тонізація
  • Від пігментних плям
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Тонік зволожуючий для обличчя SesDerma  Hidraderm TRX Face Toner фото
ОПИС

Тонік зволожуючий для обличчя SesDerma Hidraderm TRX Face Toner

Освітлюючий тонізуючий засіб Hidraderm TRX для обличчя, що містить транексамову кислоту, екстракт вівса та троянди, призначений для активного відновлення захисного бар’єру шкіри, вирівнювання її кольору та структури. Тонік забезпечує дбайливе очищення та миттєве зволоження. Обличчя світлішає з перших днів застосування, вже після 2-3 регулярного використання виглядає значно молодшим. Підходить жінкам та чоловікам будь-яким типом шкіри.

Призначення
Зволожує шкіру, делікатно коригує пігментні плями, зміцнює стінки судин, знімає подразнення. Вирівнює тон шкіри, відбілює, зменшує пігментацію. Має бактерицидну дію, заспокоює, покращує бар’єрні властивості шкіри.Проникає глибоко в шкіру, та відновлює її.

Властивості
Засіб розроблений за допомогою технології NANOTECH™. Її унікальність полягає у використанні активних інгредієнтів, поміщених у ліпосоми нанорозміру, – маленькі ліпідні контейнери, що дозволяють компонентам у найкоротші терміни проникати у глибокі шари шкіри та тим самим підвищувати ефективність засобу.

Активні компоненти
Транексамова кислота має протизапальні та відбілюючі властивості, а також зміцнює стінки судин.
Гіалуронова кислота ефективно зволожує та відновлює.
Куркумін має антимікробну, антибактеріальну та протизапальну дію, ефективний проти акне та постакне, розтяжок та гіперпігментації, має антиоксидантну дію та бореться з передчасним старінням.
4-Бутілрезорцин відбілює, зменшує пігментацію, має бактерицидну дію.
Ніацинамід регулює вироблення шкірного сала, бореться з пігментними плямами, акне та постакне, скорочує зморшки, має захисні властивості, зволожує.
Вітамін С зволожує шкіру, забезпечує антиоксидантний ефект, бореться з ознаками передчасного старіння, відбілює шкіру.
Екстракти вівса і троянди – підвищують пружність і еластичність шкіри, розгладжують дрібні зморшки, невеликі рубці і шрами, мають пом’якшувальну, протизапальну та захисну дію.

Застосування
Нанесіть необхідну кількість тонізуючого засобу Hidraderm TRX на ватний диск. Протріть обличчя, шию та зону декольте. Поверх нанесіть відповідний зволожувальний крем для обличчя або активний догляд за необхідністю.

Склад:
Aqua, Lecithin, Propanediol, Alcohol, Phenoxyethanol, Withania Somnifera Root Extract, Tranexamic acid, Tetrahydrodiferuloylmetha Ne, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Niacinamide, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, 4-butyl resorcinol, 3-o-ethyl Ascorbic acid, Pinus Pinaster Bark Extract, Polysorbate 20, Sodium Cholate, Sodium Chloride, Diglycerin, Retinyl Palmitate, Butylene Glycol, Pantolactone, Tocopherol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin.

Тонік зволожуючий для обличчя SesDerma Hidraderm TRX Face Toner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.