Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ДЛЯ СЯЙВА ШКІРИ SESDERMA C-VIT RADIANCE GLOWING FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: SesDerma
Тип продукту: Флюїд
Виробник: SesDerma Laboratories
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антиоксидантна дія
  • Антивіковий
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Флюїд для сяйва шкіри Sesderma C-Vit Radiance Glowing Fluid фото
ОПИС

Флюїд для сяйва шкіри Sesderma C-Vit Radiance Glowing Fluid

Флюїд для обличчя C-Vit Radiance Glowing з максимальною антиоксидантною та зволожуючою дією від SesDerma, який повертає вашій шкірі життєву силу та природне сяйво. Перевага ліпосомованого вітаміну С в поєднанні з пігментами, що надають сяяння та забезпечують блиск шкіри, це ефект зволоження та надання еластичності. А завдяки нанотехнологіям активні інгредієнти в ліпосомах проникають глибоко в шкіру і цим самим збільшується ефективність їх впливу. Можна використовувати як базу під макіяж. Підійде чоловікам і жінкам з будь-яким типом шкіри.

Призначення
Відновлює еластичність шкіри, прискорює її оновлення, скорочує зморшки та освітлює темні кола та пігментні плями.

Активні компоненти
3-O-етил-аскорбінова кислота освітлює пігментні плями будь-якого походження, надає шкірі здорового сяйва та вирівнює її загальний тон.
Пептид Syn-Coll сприяє утворенню нових колагенових волокон, відновлює рельєф обличчя та зменшує глибину зморшок.
Екстракт шовковиці білої та екстракт помаранцю мають антиоксидантну дію, прискорюють оновлення епідермісу та стимулюють вироблення колагену. Завдяки цьому шкіра стає однотонною та підтягнутою.

Застосування
Нанесіть невелику кількість флюїду ніжними масажними рухами на зону обличчя, шиї та декольте Можна наносити на чисту шкіру або поверх доглядових засобів. Використовувати як вранці, так і ввечері.

Склад:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Propanediol Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Pentylene Glycol Isostearyl Isostearate, Propylene Glycol, Peg-6 Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Cyclohexasiloxane, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Glyceryl Behenate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, 3-О-Ethyl Ascorbic Acid, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Morus Alba Root Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Resveratrol Dimethyl Ether, Quercetin, Tocopheryl Acetate, Peg-32 Stearate, Glycol Stearate, Triethanolamine, Polymethyl Methacrylate, Lecithin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Mica, Alcohol, Titanium Dioxide, Dimethiconol, Bht, Polysorbate 20, Tricaprylin, Disodium Edta, Sodium Chloride, Glycerin, Sodium Cholate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Parfum, D-limonene, Linalool,citral, Cl 15985.

Флюїд для сяйва шкіри Sesderma C-Vit Radiance Glowing Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.