Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЕННИЙ+НІЧНИЙ КРЕМ ПРОТИ ЗМОРШОК ДЛЯ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS ANTI WRINKLE SET (F/CR/2X30ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Набір
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від куперозу, розацеа
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Вікова
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Набір денний+нічний крем проти зморшок для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Wrinkle Set (f/cr/2x30ml) фото
ОПИС

Набір денний+нічний крем проти зморшок для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Wrinkle Set (f/cr/2x30ml)

Набір із денного та нічного крему проти зморшок розроблений на основі комплексу пептидів, що розгладжують дрібні зморшки, зменшуючи глибину помітних зморшок, заповнюючи дефіцити амінокислот у шкірі. Активні комплекси з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожують шкіру, запобігаючи чутливості, подразненню та відчуттю сухості.

До складу набору входить:

1. Денний крем проти зморшок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Cream, 30 мл.
Денний крем інтенсивно зволожує та захищає зрілу суху, нормальну та чутливу шкіру від негативних факторів навколишнього середовища: перепаду температур, вітру тощо.

2. Нічний крем проти зморшок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Night Cream, 30 мл.
Нічний крем має концентровану формулу, оскільки вночі відбуваються всі репаративні процеси в організмі. У цей момент важливо дати шкірі максимальну кількість будівельного матеріалу – незамінні жирні кислоти, вітаміни, антиоксиданти. Крем насичує шкіру і не закупорює пори.

Набір денний+нічний крем проти зморшок для сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti Wrinkle Set (f/cr/2x30ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.