Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ ПРОТИ ЗМОРЩОК ДЛЯ ЗРІЛОЇ СУХОЇ ТА НОРМАЛЬНОЇ ШКІРИ MARIE FRESH COSMETICS ANTI-WRINKLE CREAM

Час застосування: День
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Крем
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 30+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Денний крем проти зморщок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Cream фото
ОПИС

Денний крем проти зморщок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Cream

Денний крем інтенсивно зволожує та захищає зрілу суху, нормальну та чутливу шкіру від негативних факторів навколишнього середовища: перепаду температур, вітру тощо. Комплекс пептидів розгладжує та зменшує глибину зморшок та зламів, покращує еластичність та пружність шкіри. Фітостероли та вітамін F відновлюють та забезпечують цілісність захисного бар'єру, сприяють загоєнню мікротріщин. Зволожуючі комплекси з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожують шкіру, розгладжують зморшки, викликані сухістю, прибирають лущення та відчуття сухості. Крем для обличчя має легку, але насичену текстуру, яка відмінно наноситься на обличчя, моментально поглинається, залишаючи почуття глибокого зволоження та живлення.

Призначення
- Розгладжування дрібних та глибоких зморшок;
- Зміцнення дрібних капілярів та профілактика куперозу;
- Зволоження та живлення шкіри;
- Зменшення чутливості, подразнення та почервоніння;
- Однорідний тон обличчя.

Активні компоненти
Комплекс пептидів - розгладжує і зменшує глибину зморшок і зламів, покращує еластичність і пружність шкіри.
Фітокомлекс на основі каннабіноїдів (каннабісу) - заспокоює, регенерує шкіру. Знімає напругу, таким чином розгладжує мімічні зморшки та запобігає появі нових.
Комплекс фітостеролів та вітамін F – відновлюють та забезпечують цілісність захисного бар'єру, сприяють загоєнню мікротріщин.
PatcH2O та компоненти натурального зволожуючого фактора – пом'якшують та зволожують шкіру, підвищують природну захисну функцію самої шкіри, зменшують глибину зморшок, спричинені сухістю.
Сквалан і батер ши - створюють непомітну плівку та імітують ліпідну мантію шкіри, яка додатково захищає її від факторів навколишнього середовища, сприяють загоєнню мікротріщин, запобігають відчуттю сухості та дискомфорту.
Вітаміни С та Е – антиоксиданти, які захищають шкіру від негативного впливу навколишнього середовища та запобігають передчасному старінню шкіри.
Пантенол - моментально прибирає подразнення та почервоніння, зменшує чутливість та заспокоює суху шкіру в цілому.

Застосування
Нанести невелику кількість крему на очищену шкіру. Використовувати вранці та ввечері.

Склад:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, GLYCERIN, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Triheptanoin, Dipropylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Urea, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Macadamia Nut Seed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cetearyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Phytosterols, Oleyl Alcohol, Glyceryl Polyacrylate, Trehalose, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Glucose, Sodium PCA, Sorbitol, Fructose, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Malic Acid, Tartaric Acid, Citric Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Panthenol, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Squalane, Lysolecithin, Sclerotiumgum, Xanthan Gum, Lecithin, Sunflower Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Palmitoyl Glycine, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Bambusa Arundinacea Stem Powder, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Pinus Cembra Wood Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Parfum, Polyglutamic Acid, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide.

Денний крем проти зморщок для зрілої сухої та нормальної шкіри Marie Fresh Cosmetics Anti-Wrinkle Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.