Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СУХИЙ ШАМПУНЬ ДЛЯ ВОЛОССЯ CHI VIBES DRY SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Chi
Тип продукту: Сухий шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Farouk Systems Inc
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
  • Доглядова
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Країна виробництва: США
Країна реєстрації: США
Сухий шампунь для волосся CHI Vibes Dry Shampoo фото
ОПИС

Сухий шампунь для волосся CHI Vibes Dry Shampoo

Сухий шампунь для очищення без води CHI Vibes Dry Shampoo – це засіб, який має бути у кожного під рукою на всі випадки життя. Він за лічені секунди допоможе Вашому волоссю знову набути чистого і красивого вигляду і надасть їм об'єму. Можна використовувати цей сухий шампунь, щоб освіжити суху шкіру голови та надати волоссю об'єму! Підходить для будь-якого типу волосся і може використовуватися людьми з жирними, фарбованими або кучерявими пасмами, не залишаючи відчуття жирності. Об'єм – 150 г.

Призначення
Вбирає надлишки олії зі шкіри голови і освіжає сухе жирне волосся. Заспокоює шкіру голови.

Результат
Завдяки використанню шампуню, Ваше волосся очищається, знаходиться під захистом від вигоряння та негативного сонячного впливу. Локони забезпечені достатнім живленням та гідробалансом, а також зберігається насиченість кольору, якщо у Вас фарбоване волосся.

Спосіб застосування
Перед використанням потрібно струсити флакон із сухим шампунем, потім розпорошити засіб від коріння волосся і до кінчиків на відстані 10-20 см. Після цього розчешіть волосся і зробіть укладання. Не треба змивати.

Склад:
Isododecane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Phenyl Trimethicone, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alumina, Silica, Titanium Dioxide.

Веганський продукт, не містить глютену та парабенів.

Сухий шампунь для волосся CHI Vibes Dry Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.