Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ ЗВОЛОЖЕННЯ ВОЛОССЯ MARIE FRESH COSMETICS HYDRA INTENSE SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Marie Fresh Cosmetics
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: ТОВ "Мари Фреш Косметикс"
Вік: 7+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для блиску
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Шампунь для зволоження волосся Marie Fresh Cosmetics Hydra Intense Shampoo фото
ОПИС

Шампунь для зволоження волосся Marie Fresh Cosmetics Hydra Intense Shampoo

Шампунь для зволоження волосся містить 95% інгредієнтів натурального походження, підходить для всієї родини та є безпечним для дітей з 7-ми років. Засіб містить м'які миючі речовини з кокосу та олії оливи, дбайливо очищає і розгладжує волосся, роблячи його слухняним і шовковистим. Комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти та олія інка-інчі забезпечують миттєве екстремальне зволоження волосся та шкіри голови. Волосся стає блискучим, еластичним і легко розчісується.

Призначення
- Ретельно очищає волосся і шкіру голови від накопичених забруднень і себуму;
- Забезпечує глибоке тривале зволоження шкіри голови та волосся;
- Робить волосся м'яким і гладким.

Активні компоненти
Інноваційний комплекс із чотирьох видів гіалуронової кислоти - утворює щільну захисну плівку на поверхні шкіри та волосся, зменшуючи втрату вологи зсередини, а також швидко проникає в епідерміс та дерму, зволожуючи та відновлюючи шкіру голови зсередини.
Олія інка-інчі – розгладжує волосся по довжині, а також містить рекордну кількість Омега-3 жирних кислот, які запобігають сухості шкіри голови та регулюють виділення себуму.

Спосіб застосування
Невелику кількість шампуню нанести на вологе коріння волосся. Спінити за допомогою пальців і масажними рухами розподілити піну по всій голові. Змити велику кількість води.

Склад:
Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Betaine, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Panthenol, Sodium Olivoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycol Distearate, Laureth-4, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, CI 42090.

Не містить SLS, SLES.

Шампунь для зволоження волосся Marie Fresh Cosmetics Hydra Intense Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.