Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ "СЯЯННЯ І ПРУЖНІСТЬ" (КРОК 7) CHRISTINA LINE REPAIR STEP 7 RADIANCE FIRM DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Ліфтинг
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Зневоднена
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Денний крем
ОПИС

Денний крем "Сяяння і пружність" (крок 7) Christina Line Repair Step 7 Radiance Firm Day Cream

Розкішний крем збагачений інноваційними активними інгредієнтами. Спеціально розроблений для боротьби з тьмяністю, в'ялістю та зневодненням шкіри. Відновлює молодість і дарує тьмяній шкірі сяйва. Утворює поверхні шкіри невидиму плівку, забезпечуючи ефект антигравітаційного ліфтингу. Поєднання органічних осмолітів та оклюзійних зволожуючих інгредієнтів забезпечує оптимальне тривале зволоження. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 25+. Випускається обсягом 100 мл.

Призначення
Відновлює захисні функції клітин, добре і швидко підтягує в'ялі ділянки дерми завдяки миттєвому ліфтингу, утворюючи на поверхні епідермісу плівку. Швидко та глибоко зволожує епітелій.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Легкими масажними і рухами, що поплескують, розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Glycerin, Isodecyl Neopentanoate, Cetyl Alcohol, Hydrolyzed Chenopodium Quinoa Seed, Isocetyl Alcohol, Isononyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Isostearyl Isostearate, Cetyl Stearate, Potassium Cetyl Phosphate, Mica, Cetearyl Glucoside, Titanium Dioxide, Dicetyl Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Perfume, Erythritol, Sodium Phytate, Propanediol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Glucose, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Limonene.

Денний крем "Сяяння і пружність" (крок 7) Christina Line Repair Step 7 Radiance Firm Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.