Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ GREEN PHARM COSMETIC CREAM WITH RETINOL

Час застосування: Ніч
Бренд: Green Pharm Cosmetic
Тип продукту: Крем
Виробник: ООО"КФК"Грин Фарм Косметик"
Вік: 25+
Класифікація:
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Крем для обличчя з ретинолом Green Pharm Cosmetic Cream With Retinol фото
ОПИС

Крем для обличчя з ретинолом Green Pharm Cosmetic Cream With Retinol

Засіб для догляду та відновленню шкіри в нічний час. Після пробудження шкіра виглядає відпочилою, більш гладкою, пружною, відновлені її життєві сили. Контур обличчя стає чіткішим, а колір шкіри однорідний і сяючий. Підходять для шкіри будь-якого типу. Об'єм флакона – 50 мл.

Призначення
Відновлює та регенерує, живить, зволожує та розгладжує (стимулює вироблення еластину та колагену).

Активні інгредієнти
Ретинол та низькомолекулярна гіалуронова кислота - мають потужну відновлюючу дію, зволожують та активують вироблення власного колагену та еластину. 
Антиоксидант вітамін Е - посилює стимулюючу дію ретинолу, надає протизапальний ефект, нормалізує вироблення меланіну та зменшує прояви небажаної пігментації. 
Д-пантенол - заспокоює чутливу шкіру, усуває подразнення та почервоніння. 
Гідролізат протеїнів шовку, натуральне масло какао та тригліцериди - відновлюють гідроліпідний шар шкіри, ущільнюють шкіру, надають оксамитову м’якість та неперевершений доглянутий вигляд.

Спосіб застосування
Наносити на чисту шкіру невелику кількість крему ввечері за 1 годину до сну, рівномірно розподілити круговими рухами по масажним лініям, дочекатися повного вбирання. При використанні, вдень наносити крем з SPF захистом не менше 50.

Застереження: не застосовувати при гіперчутливості до складових компонентів, в період вагітності та при грудному вигодовуванні. Перед нанесенням на шкіру обличчя провести тест на алергічну реакцію.

Склад:
Deionized Water, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglycerides, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetylstearyl Alcohol, Cocoa Butter, Sodium Hyaluronate, Silk Protein Hydrolyzate, DPanthenol, Tocopherol Acetate, Retinol Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Perfume, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Triethanolamine.

 

Крем для обличчя з ретинолом Green Pharm Cosmetic Cream With Retinol
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.