Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР З 6 ПРОБНИКІВ ЗУБНИХ ПАСТ "BE YOU" РІЗНИХ КОЛЬОРІВ ЗІ ЩІТКОЮ CURAPROX BE YOU (TOOTHPASTE/10MLX6 + TOOTHBRUSH)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Набір
Виробник: Curaden International AG
Вік: 12+
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
  • Профілактика карієсу
  • Для чутливих зубів і ясен
  • Відбілювання
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Набір з 6 пробників зубних паст
ОПИС

Набір з 6 пробників зубних паст "Be You" різних кольорів зі щіткою Curaprox Be You (toothpaste/10mlx6 + toothbrush)

Комплект з універсальною зубною щіткою CURAPROX CS 5460 та міні версій зубних паст (6 шт х 10 мл) Be You з різними смаками - спеціально розроблений для дорослих та підлітків від 12 років та призначений для максимально дбайливого догляду. Набір зубних щіток стане чудовим подарунком для всієї родини.

Щітка Курапрокс 5460 має м'яку щетину, що складається з 5460 щетинок CUREN із надтонкого поліестрового волокна, яка не зашкодить ясен і подбає про зуби, навіть чутливі. Запатентована щільна щетина не вбирає вологу, знижуючи ризик появи у ній патогенного бактеріального середовища. Звичайна щітка складається з нейлонової нитки, яка сильно вбирає воду і швидко "заселяється" бактеріями, а її жорсткість може пошкодити емаль під час полірування та ясна. Щітка від CURAPROX відмінно підійде для брекетів, адже брекети вимагають високий рівень догляду за гігієною зубів та ясен. Також зубна щітка Курапрокс допоможе підтримувати якість гігієни порожнини рота за наявності вінірів та інших ортодонтичних конструкцій. Маленька голівка щіточки та густа щетина забезпечують ретельне видалення зубного нальоту, не травмують ясна та дбайливо полірують поверхню емалі, особливо дитячої. Зубна щітка CS 5460 ідеально підходить для подорожей – вона компактна та легка, її зручно взяти у дорогу. Зверніть увагу, що щітка відповідає стандартам еко - її можна повністю переробити, включаючи щетинки. Професійна зубна щітка CURAPROX - це чудовий вибір для піклування про зуби.

Зубна паста Curaprox Be You із вмістом фторидів 950 ppm – це безпечний та професійний засіб для догляду за зубами. Вона створена з турботою про зубну гігієну, здоров'я ясен та запобігання карієсу та утворення нальоту та каменю на зубах. Для лікування та профілактики захворювань порожнини рота ця зубна паста містить натуральну та органічну лікувальну формулу, яка зміцнює емаль зубів та запобігає чутливості зубної емалі, освітлюючи її. Цей ефект, що зміцнює, досягається завдяки високому вмісту фториду. Зубна паста Курапрокс має м'яку текстуру та унікальний ароматизатор, який надає свіжості та чистоти після чищення зубів. Ця зубна паста підходить для тих, хто носить брекети, і запобігає утворенню нальоту та каменю на поверхні зубів. Підходить для звичайних та електричних щіток за рахунок RDA рівного 50. Вона має рідкісні властивості: бореться з сухістю слизової оболонки, карієсом, захищає імунітет порожнини рота, затримує ріст бактерій, освітлює, не вимагає змивання та безпечна при ковтанні. Не містить: SLS та триклозан; парабени та штучні підсолоджувачі; барвники, загусники та консерванти.

Набір з 6 пробників зубних паст "Be You" різних кольорів зі щіткою Curaprox Be You (toothpaste/10mlx6 + toothbrush)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.