Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КЕРАТИНОВИЙ ШАМПУНЬ З ЕКСТРАКТОМ ВИШНІ COTTAGE VEGETABLE KERATIN SHAMPOO COLOR SHIELD

Час застосування: Універсальний
Бренд: Cottage
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся:
  • Мелірування
  • Пофарбовані
Виробник: Groupe Panther
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Захист кольору
  • Очищення
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Кератиновий шампунь з екстрактом вишні Cottage Vegetable Keratin  Shampoo Color Shield фото
ОПИС

Кератиновий шампунь з екстрактом вишні Cottage Vegetable Keratin Shampoo Color Shield

Волосся на 95% складається з кератину, але зовнішні впливи навколишнього середовища з часом руйнують їх. Формула Color Shield являє собою ексклюзивну комбінацію з 3 інгредієнтів, спеціально призначену для фарбованого або мелірованого волосся. Рослинний кератин пов'язаний з екстрактом органічної м'якоті вишні, а також фіксатором та підсилювачем кольору. Засіб делікатно очищає, продовжує стійкість кольору та полегшує надання волоссю форми. Просте у використанні, легко піниться і добре вимивається. Чи не обтяжує і не викликає дискомфортних відчуттів. На 97% складається з інгредієнтів натурального походження. Не містить силікону.

Призначення
Очищає, захищає та доглядає за фарбованим/знебарвленим волоссям, продовжує стійкість кольору та полегшує надання форми волоссю.

Результат
Колір захищений зсередини волосяного волокна та тримається довше. Волосся відновлене, гладке, шовковисте і легко піддається укладанню.

Застосування
Нанести на мокре волосся, спінити, зробити легкий масаж голови протягом 2-х хвилин. Ретельно змити теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Coco-sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Parfum (Fragrance), Polyglyceryl-4 Caprate, Citric Acid, Glycol Distearate, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Glycerin, Sodium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Laureth Sulfate, Hydrolyzed Vegetable Protein, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Cellulose, Cellulose Gum, Prunus Cerasus (Bitter Cherry) Extract, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Hexyl Cinnamal.

Кератиновий шампунь з екстрактом вишні Cottage Vegetable Keratin Shampoo Color Shield
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.