Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗУБНА ПАСТА "ЕКСТРА ПОЗБАВЛЕННЯ ЧУТЛИВОСТІ" BIOREPAIR PLUS ADVANCED SENSIBILITA DOPPIA AZIONE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Зубна паста
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: 7+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • Очищення зубного нальоту
  • Свіже дихання
  • Захист від бактерій
  • Для чутливих зубів і ясен
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Зубна паста
ОПИС

Зубна паста "Екстра позбавлення чутливості" Biorepair Plus Advanced Sensibilita Doppia Azione

Зубна паста "Екстра позбавлення чутливості" - це передові інновації в зубній пасті при сильній або хронічній підвищеній чутливості зубів, спричиненій захворюваннями ясен. Запатентована формула пасти містить високу концентрацію 240 мг/г біоактивного наногідроксиапатиту microRepair (ріка емаль). Він ідентичний натуальному мінералу із якого складається емать та дентин. Абразивність (RDA~14). Може використовуватися як зі звичайними, так і з електричними зубними щітками. Рекомендовано для дорослих та дітей з 7 років. Форма випуску – туба об'ємом 75 мл.

Призначення
Очищає від нальоту, знижує підвищену чутливість зубів, пломбує мікроушкодження дентину, формує захисне покриття.

Активні компоненти
Наногідроксіапатит microRepair ремінералізує, пломбує чутливі зубні шийки і заповнює відкриті дентинні канальці, відновлює природний бар'єр чутливості. Заповнює та відновлює мікроушкодження (білі цятки, подряпини, тріщини…), закриває дентинні канали, попереджає появу карієсу, нальоту, каміння.
Хіоська мастика – містить речовини, що мають важливі антибактеріальні та протизапальні дії. Сприяє швидкому загоєнню запалених ясен. Ксіліт - нормалізує рН порожнини рота і пригнічує зростання патогенних бактерій, що викликають карієс та запальні процеси.
Цетилпіридиній хлорид має бактерицидну дію на грампозитивні та грамнегативні бактерії, ефективний проти вірусів та грибків, запобігає утворенню зубного нальоту. Має яскраво виражену зволожуючу дію, що дозволяє проникати в глибокі шари слизової оболонки, де надає дезінфікуючу дію. Ефективний засіб при термічних, хімічних, механічних та комбінованих подразниках.

Результат
Гостре відчуття болю помітно знижується, у процесі подальшого використання повністю зникає реакція на механічні, хімічні, термічні та комбіновані дратівливі впливи. Зуби стають білішими, гладкішими, довго зберігається свіжість ротової порожнини.

Рекомендація до застосування
Вранці та ввечері чистити зуби за допомогою щітки (звичайної або електричної) 2-3 хв. Виполоскати залишки пасти і сплюнути.

БЕЗ: фтору, содіумлаурил сульфату (SLS), Abrasive Silica, діоксиду титану та інших шкідливих компонентів.

Зубна паста "Екстра позбавлення чутливості" Biorepair Plus Advanced Sensibilita Doppia Azione
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.