Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ДОГЛЯД ДЛЯ ДУШУ "ЛАЙМ ТА ІМБИР" BYPHASSE LIME & GINGER SHOWER GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Гель
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-догляд для душу
ОПИС

Крем-догляд для душу "Лайм та імбир" Byphasse Lime & Ginger Shower Gel

Звичайні гігієнічні процедури на справжній SPA-ритуал перетворить крем-догляд для душу «Лайм та імбир» від іспанського бренду Byphasse, який забезпечить шкірі потрібний догляд, а також допоможе відновити внутрішню гармонію. При зіткненні з водою шовковиста суміш утворює ніжну піну. Збагачена екстрактами лайма та імбиру формула Byphasse з нейтральним pH та приємним ароматом робить шкіру гладкою та шовковистою, активує захисні функції та прискорює процеси регенерації. Підходить для всіх типів шкіри, унісекс.

Призначення
Ретельно видаляє забруднення, піт та надлишок себуму, даруючи відчуття чистоти та свіжості.

Результат
При систематичному використанні шкіра стає м'якшою, забруднення зникають. Засіб подарує шкірі м'якість і комфортне відчуття, позбавить сухості та стягнутості.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість гелю нанести на вологу шкіру або губку, спінити до утворення м'якої піни та розподілити по шкірі тіла масажними рухами, змити теплою водою. Уникати потрапляння у вічі.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum (Fragrance), Laureth‐3, Citric Acid, Polyquaternium‐7, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Methylisothiazolinone, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citral, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5).

Крем-догляд для душу "Лайм та імбир" Byphasse Lime & Ginger Shower Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.