Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МОЛОЧКО ДЛЯ ТІЛА З ЕКСТРАКТОМ ВІВСА "ОСВІТЛЕННЯ" BYPHASSE LAIT ECLAIRCISSANT WHITENING EFFECT OAT EXTRACT

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Молочко
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Руки
  • Тіло
  • Шия
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Молочко для тіла з екстрактом вівса
ОПИС

Молочко для тіла з екстрактом вівса "Освітлення" Byphasse Lait Eclaircissant Whitening Effect Oat Extract

Молочко з екстрактом вівса освітлює та вирівнює тон шкіри. Його складові борються з пігментними плямами, зменшують інтенсивність їхнього кольору на обличчі, шиї, руках і тілі. Формула молочка поєднує відбілюючі інгредієнти натурального походження з алантоїном та AHA для кращого усунення пігментних плям. Гліцерин та ефіри жожоба дозволяють досягти ефекту тривалого зволоження, який робить шкіру м'якою та гладкою. Засіб має легку приємну текстуру талих вершків, швидко вбирається і не залишає після себе відчуття липкості. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається обсягом 500 мл.

Призначення
Живить і пом'якшує шкіру. Зменшує вираженість та інтенсивність пігментних плям. Освітлює та дарує кожному покриву неймовірну гладкість.

Результат
Пом'якшена, зволожена, м'яка шкіра без темних плям.

Рекомендація до застосування
Використовуйте щодня, попередньо очистивши шкіру. Видимого ефекту досягнете через 4 тижні використання. Уникайте тривалого перебування на сонці.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Propylene Glycol, Dimethicone, Allantoin, Butylene Glycol, Sodium Benzoate, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Jojoba Esters, Citric Acid, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Lactic Acid, Glycolic Acid, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Potassium Sorbate, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate.

90% інгредієнтів природного походження.

Молочко для тіла з екстрактом вівса "Освітлення" Byphasse Lait Eclaircissant Whitening Effect Oat Extract
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.