Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КЛАРІАЛЬ СИРОВАТКА SVR CLAIRIAL SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: SVR
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Laboratoires SVR
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Руки
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Усунення постакне
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Кларіаль сироватка SVR Clairial Serum фото
ОПИС

Кларіаль сироватка SVR Clairial Serum

Сироватка проти пігментних плям SVR Clairial ефективно освітлює та вирівнює тон шкіри, знижуючи вироблення меланіну. Невагома легка текстура, насичена зволожуючими рідкими кристалами, швидко вбирається, має квітково-деревний аромат. Підходить для всіх типів чутливої шкіри та працює з усіма типами пігментних плям, які пов'язані із сонцем, старінням шкіри, вагітністю або нерівномірним відтінком. Може застосовуватися для проблемної шкіри акне, що страждає. Зона застосування обличчя, шия, декольте та руки. Випускається у тюбику об'ємом 30 мл.

Призначення
Чинить депігментуючу дію, при регулярному застосуванні запобігає повторній появі найстійкіших пігментних плям. Освітлює постакне, запобігає виникненню сухості та лущення.

Властивості
Сонце, синє світло, забруднення навколишнього середовища та старіння шкіри можуть порушити процес пігментації шкіри (меланогенез), викликаючи вироблення меланіну. Це спричиняє появу світлих чи темних плям на шкірі. Тон шкіри стає нерівномірним, помітнішими стають різні дефекти шкіри. Засоби Clairial мають механізм, який робить наші долоні та підошви світлими: незалежно від кольору нашої шкіри, ці ділянки світліші, ніж решта тіла! Це з білком DDK-1, який регулює вироблення меланіну у цих частинах тіла. Склад ядра косметичних засобів Clairial виникла в результаті ідентифікації цього білка. Це стало можливим завдяки похідному ферулової кислоти, що імітує долонно-підошовну область (як правило, світліше, ніж решта тіла), та екстракт планктону, який регулює кровообіг, обмежуючи утворення коричневих плям. Зрештою, стабілізований вітамін С підвищує сяйво шкіри та вирівнює колір обличчя».

Активні компоненти
8% депігментуючий комплекс: діє на кожному етапі виробництва меланіну, освітлює та зменшує всі види пігментних плям та запобігає їх повторній появі.
Високомолекулярна гіалуронова кислота: миттєво зволожує шкіру.
Нітрид бору з ефектом м'якого фокусу: має здатність розсіювати світло, завдяки чому надає шкірі однорідний сяючий вигляд.
Стабілізований вітамін С: захищає від дії вільних радикалів, забезпечує сяйво та рівний тон шкіри, відновлює її.

Результат
Контроль - від 2 тижнів: зменшення площі поверхні плям до -81%;
Через 28 днів: рівномірність кольору обличчя на 86% і зменшення площі плям до -86%
Мультиетнічне дослідження кавказької, азіатської та етнічної шкіри проводилося протягом 84 днів на всіх типах плям.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та/або ввечері перед нанесенням крему. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua (Purified Water), Caprylic/capric Triglyceride, Dimethicone, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Silica, Dicaprylyl Carbonate, Butylene Glycol, Boron Nitride, Cetearyl Alcohol, Propanediol, Bentonite, Ethylhexyl Ferulate, Plankton copherol, Tocopheryl Acetate, Undecylenoyl Phenylalanine, 1,2-hexanodiol, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Coco-glucoside, Parfu.

Гіпоалергенно. Доведено ефективність на чутливій шкірі.

Кларіаль сироватка SVR Clairial Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.