Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КЛАРІАЛЬ КОНЦЕНТРАТ ПРОТИ ПІГМЕНТНИХ ПЛЯМ SVR CLAIRIAL AMPOULE ANTI-BROWN SPOT CONCENTRATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: SVR
Тип продукту: Концентрат
Виробник: Laboratoires SVR
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Руки
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Кларіаль концентрат проти пігментних плям SVR Clairial Ampoule Anti-Brown Spot Concentrate фото
ОПИС

Кларіаль концентрат проти пігментних плям SVR Clairial Ampoule Anti-Brown Spot Concentrate

SVR Clairial Ampoule – це революційний концентрат потрійної дії, який коригує та помітно зменшує пігментні плями за пару тижнів. Він не тільки ефективний і безпечний проти темних плям і проти рецидивів, але й здатний протидіяти передчасному старінню епідермісу, спричиненому забрудненням. Забезпечує тривалий ефект проти плям через місяць після припинення лікування. Легка та зволожуюча текстура засобу швидко вбирається та залишає після себе шовковистий м'який фініш. Підходить для всіх типів чутливої шкіри та працює з усіма типами пігментних плям, які пов'язані із сонцем, старінням шкіри або нерівномірним відтінком. Зона застосування обличчя, шия, декольте та руки. Випускається у флаконі об'ємом 30 мл.

Призначення
Надає депігментуючу дію, дозволяє контролювати рецидиви, запобігає повторній появі найстійкіших пігментних плям.

Властивості
Сонце, синє світло, забруднення навколишнього середовища та старіння шкіри можуть порушити процес пігментації шкіри (меланогенез), викликаючи вироблення меланіну. Це спричиняє появу світлих чи темних плям на шкірі. Тон шкіри стає нерівномірним, помітнішими стають різні дефекти шкіри. Засоби Clairial мають механізм, який робить наші долоні та підошви світлими: незалежно від кольору нашої шкіри, ці ділянки світліші, ніж решта тіла! Це з білком DDK-1, який регулює вироблення меланіну у цих частинах тіла. Склад ядра косметичних засобів Clairial виникла в результаті ідентифікації цього білка. Це стало можливим завдяки похідному ферулової кислоти, що імітує долонно-підошовну область (як правило, світліше, ніж решта тіла), та екстракт планктону, який регулює кровообіг, обмежуючи утворення коричневих плям. Зрештою, стабілізований вітамін С підвищує сяйво шкіри та вирівнює колір обличчя».

Активні компоненти
Депігментуючий комплекс: діє на кожному етапі виробництва меланіну, зменшуючи розмір та інтенсивність усіх змін кольору.
Екстракти бурих та зелених водоростей: захищають шкіру від шкідливого впливу забруднення та зменшують запалення, відповідальне за появу та посилення знебарвлення.
Стабілізований вітамін С: захищає від дії вільних радикалів, забезпечує сяйво та рівний тон шкіри, відновлює її.
Екстракт морського планктону: зменшує появу темних плям у довгостроковій перспективі.
90% інгредієнтів натурального походження.

Результат
Через 14 днів зменшення пігментних плям на 19,6% (1) та поліпшення рівномірності тону шкіри на 90% (2).
Через 28 днів 85% плям стають менш помітними.
94%(2) запобігання появі нових плям і збереження ефективності проти плям через місяць після припинення використання Кларіаль Концентрат проти пігментних плям
(1) Зменшення площі поверхні плям. Дерматологічна оцінка 19 добровольців протягом 84 днів, включаючи 2 застосування на день протягом 56 днів.
(2) Самооцінка 19 добровольців протягом 84 днів, включаючи 2 застосування на день протягом 56 днів. % задоволеності.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та/або ввечері перед нанесенням крему. Уникайте контакту з очима. Уникайте прямих сонячних променів. У разі перебування на сонці, захищати шкіру за допомогою Кларіаль Сонцезахисний крем SPF 50+.

Не застосовувати жінкам під час вагітності та годування груддю.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Octyldodecanol, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopentyldiol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Ascophyllum Nodosum Extract, Bentonite, Cystoseira Tamariscifolia Extract, Ethylhexyl Ferulate, Laminaria Japonica Extract, Plankton Extract, Pullulan, Sclerotium Gum, Diacetyl Boldine, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, Lysolecithin, Microcrystalline Cellulose, Silica, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Некомедогенний. Доведено ефективність на чутливій шкірі.

Кларіаль концентрат проти пігментних плям SVR Clairial Ampoule Anti-Brown Spot Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.