Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ LIERAC HYDRAGENIST THE REHYDRATING SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Lierac
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Serum фото
ОПИС

Сироватка для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Serum

Зволожуюча сироватка Hydragenist - це інтенсивне та глибоке зволоження шкіри. Текстура, багата на зволожуючі компоненти, миттєво заповнює дефіцит вологи і надає шкірі відчуття свіжості. Завдяки тривалому зволожуючому ефекту шкіра наповнюється, відновлює свою пружність та сяйво. Сироватка підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Підходить до використання як жінками, і чоловіками. Випускається у флаконі об'ємом 30 мл.

Призначення
Інтенсивно зволожує, робить шкіру більш пружною, вирівнює мікрорельєф та повертає гладкість. Усуває сухість та лущення шкіри. Посилює ефективність будь-яких косметичних засобів.

Активні компоненти
Сітка з 3 гігроскопічних біополімерів формує захисну плівку та обмежує випаровування води, одночасно вивільняючи мікс зволожуючих молекул у шкіру, щоб вона могла самостійно зволожуватися протягом дня.
Зволожуючий фермент (100% натуральний фермент) отримують у процесі ферментації планктону, що мешкає у вкрай агресивному середовищі, яким є річка Ріо-Тінто. Фермент стимулює 3 ключові механізми, що відповідають за природне зволоження шкіри: відновлює запаси води в шкірі, покращує циркуляцію води в клітинах шкіри та зменшує випаровування води, забезпечуючи тривале зволоження шкіри.
Натуральна 100% високомолекулярна гіалуронова кислота підтримує необхідний рівень зволоження шкіри. Інтенсивно зміцнює шкіру, розгладжує дрібні зморшки, спричинені сухістю, миттєво даруючи відчуття комфорту.
96% інгредієнтів природного походження.

Спосіб застосування
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї перед нанесенням крему.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Triethyl Citrate. Isopentyldiol. Glycerin. Propanediol. Pentylene Glycol. Algin. Gluconolactone. Trehalose. Urea. Sodium Hyaluronate. Sodium Benzoate. Maltodextrin. Calcium Citrate. Parfum / Fragrance. Sodium Hydroxide. Citric Acid. Serine. Biosaccharide Gum-1. Caprylyl Glycol. Disodium Phosphate. Glyceryl Polyacrylate. Pullulan. Calcium Gluconate. Bacillus Ferment. Potassium Phosphate. 4106A.

Дерматологічно протестовано.

Сироватка для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.