Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ LIERAC HYDRAGENIST THE REHYDRATING RADIANCE CREAM-GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Lierac
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем-гель для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream-Gel фото
ОПИС

Зволожуючий крем-гель для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream-Gel

Зволожуючий крем-гель на основі зволожуючого ферменту, розробленого лабораторією Лієрак, подарує вашій шкірі омолоджуюче зволоження і моментальне відновлення. Ніжний напівпрозорий крем миттєво вбирається, не залишаючи липких слідів та жирного блиску. Відразу після нанесення зникає відчуття стягнутості та подразнення, а шкіра стає ідеально матовою, гладкою та свіжою. Завдяки цим властивостям його можна використовувати як базу під макіяж. Підходить для жінок та чоловіків віком від 18 років, які шукають повноцінне зволоження та профілактику старіння в одному косметичному засобі. Призначений для щоденного догляду за комбінованою та нормальною шкірою обличчя. Цей продукт можна використовувати людям із чутливою шкірою. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Забезпечує глибоке зволоження та дарує комфорт, повертає пружність та робить шкіру доглянутою. Усуває почуття дискомфорту та стягнутості.

Активні компоненти
Зволожуючий фермент (100% натуральний фермент) отримують у процесі ферментації планктону, що мешкає у вкрай агресивному середовищі, яким є річка Ріо-Тінто. Фермент стимулює 3 ключові механізми, що відповідають за природне зволоження шкіри: відновлює запаси води в шкірі, покращує циркуляцію води в клітинах шкіри та зменшує випаровування води, забезпечуючи тривале зволоження шкіри.
Натуральна 100% високомолекулярна гіалуронова кислота підтримує необхідний рівень зволоження шкіри. Інтенсивно зміцнює шкіру, розгладжує дрібні зморшки, спричинені сухістю, миттєво даруючи відчуття комфорту.
98% інгредієнтів натурального походження.

Спосіб застосування
Наносите вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Triethyl Citrate. Propanediol. Glycerin. Macadamia Ternifolia Seed Oil. C10-18 Triglycerides. Carbomer. Bambusa Arundinacea Juice. Parfum / Fragrance. Sodium Polyacrylate. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Sodium Hyaluronate. Sodium Hydroxide. Tocopherol. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Bacillus Ferment. 4097A.

Пройшов дерматологічний контроль та не містить парабенів чи інших шкідливих компонентів. Веганська формула (не містить інгредієнтів тваринного походження).

Зволожуючий крем-гель для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream-Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.