Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ LIERAC HYDRAGENIST THE REHYDRATING RADIANCE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream фото
ОПИС

Зволожуючий крем для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream

Зволожуючий крем на основі зволожуючого ферменту, розробленого лабораторією Лієрак, подарує вашій шкірі омолоджуюче зволоження  і моментальне відновлення. Крем має приємну танучу текстуру, яка дуже легко розподіляється по шкірі обличчя, швидко вбирається, і, при цьому не залишає неприємної жирної плівки. Вже після першого застосування обличчя виглядає більш підтягнутим та свіжим. Підходить для чутливої, нормальної та сухої шкіри обличчя, унісекс. Рекомендована вікова категорія 18+. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Забезпечує глибоке зволоження та дарує комфорт, повертає пружність та робить шкіру доглянутою. Усуває почуття дискомфорту та стягнутості.

Активні компоненти
Зволожуючий фермент (100% натуральний фермент) отримують у процесі ферментації планктону, що мешкає у вкрай агресивному середовищі, яким є річка Ріо-Тінто. Фермент стимулює 3 ключові механізми, що відповідають за природне зволоження шкіри: відновлює запаси води в шкірі, покращує циркуляцію води в клітинах шкіри та зменшує випаровування води, забезпечуючи тривале зволоження шкіри.
Натуральна 100% високомолекулярна гіалуронова кислота підтримує необхідний рівень зволоження шкіри. Інтенсивно зміцнює шкіру, розгладжує дрібні зморшки, спричинені сухістю, миттєво даруючи відчуття комфорту.
Масло Ши є не тільки відмінним зволожуючим засобом, але й інгредієнтом, багатим на антиоксиданти, які забезпечують комфорт і м'якість шкіри.
98% інгредієнтів натурального походження.

Результат
Свіжа гладка пружна шкіра без лущення, жирного блиску та слідів втоми.

Рекомендації до застосування
Нанести невелику кількість крему на очищене сухе обличчя та шию. Акуратними рухами, що поплескують, рівномірно розподілити по всій поверхні шкіри. Відразу після нанесення можна починати макіяж.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Glycerin. C15-19 Alkane. Isostearyl Isostearate. Squalane. Propanediol. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Cetyl Stearate. C10-18 Triglycerides. Cetyl Palmitate. Cetyl Alcohol. Potassium Cetyl Phosphate. Carbomer. Parfum / Fragrance. Caesalpinia Spinosa Gum. Ethylhexylglycerin. Sodium Benzoate. Sodium Hyaluronate. Tocopherol. Sodium Hydroxide. Stearic Acid. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Bacillus Ferment. 4101A.

Протестовано під дерматологічним контролем. Веганська формула (не містить інгредієнтів тваринного походження).

Зволожуючий крем для обличчя Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.