Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПІД ЧАС МЕНОПАУЗИ LIERAC ARKESKIN THE MENOPAUSE DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 50+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Денний крем для обличчя під час менопаузи Lierac Arkeskin The Menopause Day Cream фото
ОПИС

Денний крем для обличчя під час менопаузи Lierac Arkeskin The Menopause Day Cream

Менопауза відповідальна за зниження вироблення естрогену та прогестерону. Цей гормональний спад порушує біоритм клітин шкіри та прискорює старіння шкіри. Зазвичай шкіра здається більш сухою, ніж раніше, і може втратити щільність та пружність. Денний крем для обличчя Arkeskin доглядає шкіру в період менопаузи зсередини та зовні. Має неймовірну зволожуючу формулу, результат якої видно після першого застосування. Помітно покращується зовнішній вигляд шкіри день за днем. Крем має приємну оксамитову консистенцію, яка дуже легко розподіляється по шкірі обличчя, швидко вбирається, і, при цьому не залишає неприємної жирної плівки. Підходить для всіх типів шкіри, 50+. Об'єм 50 мл.

Призначення
Коригує та уповільнює ознаки старіння шкіри, посилює захисні функції, підвищує пружність, живить та розгладжує зморшки.

Активні компоненти
Біопептиди допомагають не тільки відновити регуляцію біологічного добового ритму, але також стимулюють метаболізм клітин та сприяють усуненню вільних радикалів. Коригують ознаки старіння.
Гіалуронова кислота забезпечує миттєвий розгладжуючий ефект,  допомагає заповнити зморшки. Утримує воду в шкірі й, отже, зволожує та розгладжує її.
97% інгредієнтів натурального походження

Спосіб застосування
Наносите вранці на шкіру обличчя та шиї.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Squalane. Glycerin. Behenyl Alcohol. Neopentyl Glycol Diheptanoate. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. Hexyldecanol. Hexyldecyl Laurate. Cetyl Stearate. Cetyl Alcohol. Isostearyl Isostearate. Potassium Cetyl Phosphate. Butylene Glycol. Carrageenan / Chondrus Crispus Extract. Lecithin. Parfum / Fragrance. Sodium Polyacrylate. Sodium Benzoate. Citric Acid. Sodium Hyaluronate. Xanthan Gum. Stearic Acid. Sodium Phosphate. Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract. Caprylyl Glycol. Nonapeptide-1. Disodium Phosphate. 1552B.

Протестовано під дерматологічним та гінекологічним контролем.

Денний крем для обличчя під час менопаузи Lierac Arkeskin The Menopause Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.