Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ПОДВІЙНОЇ ДІЇ ВІД ВИПАДАННЯ І ДЛЯ РОСТУ ВОЛОССЯ DUCRAY NEOPTIDE EXPERT SERUM ANTI-HAIR LOSS & GROWTH (2*50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ducray
Тип продукту: Сироватка
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Pierre Fabre
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сироватка подвійної дії від випадання і для росту волосся Ducray Neoptide Expert Serum Anti-Hair Loss & Growth (2*50ml) фото
ОПИС

Сироватка подвійної дії від випадання і для росту волосся Ducray Neoptide Expert Serum Anti-Hair Loss & Growth (2*50ml)

Засіб у вигляді сироватки випускається у флаконі з розпилювачем об'ємом по 50 мл 2 штуки в упаковці. Має легку нежирну текстуру, що полегшує його щоденне використання. Легко та швидко вбирається. Не потребує змивання. Можна використовувати окремо, як доповнення до основних медичних процедур або як підтримку при пересадці волосся. Рекомендовано як для жінок, так і для чоловіків.

Призначення
Стимулює зростання здорового волосся та запобігає існуючому випаданню волосся. Готує шкіру голови для пересадки волосся.

Властивості
Сироватка Дюкре спрямовано діє на стимулювання волосяних цибулин і значно продовжує фазу росту волосся, подовжує цикл життя пасм і перешкоджає їх витончення і випадання. Ідеально підходить для тонкого волосся, схильного до випадання.

Активні компоненти
Anchoran (екстракт розторопші) – запатентований натуральний активний інгредієнт, його дія полягає у стимулюванні росту волосся шляхом впливу на пошкоджені клітини волосся та сприяння їх закріпленню у шкірі голови. Крім того, Anchoran активує природне вироблення кератину К75, що сприяє зміцнення, збільшення густоти та стійкості волосся.
Леспедеза - запатентований натуральний активний інгредієнт, що впливає на цикл росту волосся з метою зменшення його випадання.
Мангалідон, за допомогою масажних рухів сприяє покращенню мікроциркуляції у шкірі голови, стимулює метаболічну активність та сприяє зміцненню волосся.

Результат
Процес випадання волосся сповільнюється, а обсяг волосся збільшується, біологічно стимулюється ріст волосся, покращується мікроциркуляція у шкірі голови.

Рекомендації до застосування
Помістіть спрей у флакон і струсіть перед використанням. Використовуйте спрей з обох флаконів.
Випадання волосся:
- Один раз на день наносити 8 спреїв на суху або вологу шкіру голови (по 2 спреї на секцію: центр, праву сторону, ліву сторону та задню частину). Вмасажуйте засіб у шкіру кінчиками пальців. Не змивати.
Пересадка волосся:
- За 15 днів до та до дня пересадки нанесіть 8 спреїв на суху або вологу шкіру голови. Акуратно помасажуйте шкіру.
- Через 4 дні після трансплантації нанесіть 8 спреїв на шматок марлі та прикладіть до пересадженої області на 15 днів.
- Після повного загоєння нанесіть пальцями 8 спреїв на пересаджену ділянку. Акуратно помасажуйте.

Курс застосування
Мінімальний курс лікування 9 місяців.

Склад:
Water (Aqua), Alcohol Denat., Isopropyl Alcohol, Peg-6, Hexylene Glycol, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Citric Acid, Lespedeza Capitata Flower/leaf/stem Extract, Manganese Pca, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Silybum Marianum Fruit Extract, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Sodium Phytate, Sorbitan Isostearate.

Сироватка подвійної дії від випадання і для росту волосся Ducray Neoptide Expert Serum Anti-Hair Loss & Growth (2*50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.