Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СТИМУЛЮЮЧИЙ ШАМПУНЬ ВІД ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ З ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИ RENE FURTERER TRIPHASIC ANTI-HAIR LOSS SHAMPOO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Rene Furterer
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: Rene Furterer
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Стимулюючий шампунь від випадіння волосся з ефірними оліями Rene Furterer Triphasic Anti-Hair Loss Shampoo фото
ОПИС

Стимулюючий шампунь від випадіння волосся з ефірними оліями Rene Furterer Triphasic Anti-Hair Loss Shampoo

Стимулюючий шампунь проти випадання волосся з ефірними маслами та без силікону є ідеальним доповненням до комплексів проти прогресуючого та реактивного випадання волосяного покриву. Він поєднує в собі два активні інгредієнти, відомі своїми корисними властивостями при втраті волосся: АТФ, що діє в місці початку росту волосся, і природний екстракт пфаффії, який у поєднанні з масажем стимулює мікроциркуляцію шкіри голови. Засіб має прозору консистенцію із ніжним ароматом. Білі та перламутрові біосфери, що містять ефірні олії апельсина, лаванди та розмарину, делікатно лопаються під пальцями під час нанесення, вивільняючи свою дорогоцінну силу та спонукаючи до масажу. Волосся стає міцнішим, м'яким і блискучим, легко розчісується. Підходить для щоденного використання жінками та чоловіками. Об'єм 100 мл та 200 мл.

Призначення
Шампунь ефективно доповнює комплекси проти випадання волосся: ніжно очищає, розплутує, робить волосся більш стійким, м'яким і блискучим, посилює надходження поживних речовин та енергії, необхідних для зростання нового міцного волосся.

Властивості:

  • 96% інгредієнтів натурального походження
  • Не містить силікону.
  • Прозорі текстури з ніжним ароматом.
  • Унікальна формула з біосферами ефірних олій.
  • Посилює проникнення поживних речовин.
  • Надає енергію волоссю.
  • Волосся стає сильнішим і легко розчісується.

Активні компоненти
Екстракт пфаффії (бразильський женьшень) – забезпечує максимальне надходження у волосяні волокна необхідних елементів, активізуючи фактор росту VEGF, що покращує мікроциркуляцію, стимулює ріст та запобігає випаданню волосся.
Аденозинтрифосфат (АТФ) – ексклюзивна інновація проти випадання волосся, є важливим джерелом енергії для фолікулярного сосочка, звідки росте волосок. Чинить як ранній енергетичний сигнал, активатор росту волосся.
Ефірна олія лаванди прискорює регенерацію пошкоджених ділянок шкіри голови, надає загоювальний ефект, служить антисептиком. Тонізує, очищує, розслаблює, дарує приємний аромат.
Ефірна олія апельсина має очищаючі і в'яжучі властивості, живить і насичує волосся необхідними елементами, надає здоровий природний блиск навіть пошкодженому волоссю вже після разового застосування. У поєднанні з масажем стимулює мікроциркуляцію шкіри голови.
Ефірна олія розмарину тонізує, стимулює мікроциркуляцію та використовується для боротьби з випаданням волосся та лупою.

Результат:
Ніжно очищене і укріплене волосся стає м'яким, блискучим і легко розчісується.

Рекомендації до застосування
Використовуйте двічі на тиждень. Нанесіть на вологу шкіру голови. Зробіть масаж круговими рухами від потилиці до чола. Залишіть на 3 хвилини. Ретельно змийте.
При хронічній втраті волосся застосовуйте Комплекс проти прогресуючого випадання волосся Triphasic Progressive, при раптовій втраті – Комплекс проти реактивного випадання волосся Triphasic Reactional.

Склад:
Water (Aqua), Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Alaninate, Coco-Betaine, Agar, Algin, Benzoic Acid, Calcium Gluconate, Cellulose, Cellulose Gum, Citral, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil (Citrus Aurantium Dulcis Oil), Disodium Adenosine Triphosphate, Fragrance (Parfum), Gluconolactone*, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Lavandula Angustifolia Oil), Lavandula Hybrida Oil, Linalool*, Maltodextrin, Methyl Glucose Dioleate, Mica, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Pantolactone, Pfaffia Paniculata Root Extract, Propanediol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil)*, Sodium Benzoate, Titanium Dioxide (CI 77891), Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

Стимулюючий шампунь від випадіння волосся з ефірними оліями Rene Furterer Triphasic Anti-Hair Loss Shampoo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.