Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ВОДОСТІЙКИЙ СПРЕЙ-ФЛЮЇД ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ ДІТЕЙ, SPF50+ VICHY CAPITAL SOLEIL KIDS CELL PROTECT WATER FLUID SPRAY SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Спрей
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний водостійкий спрей-флюїд для чутливої шкіри дітей, SPF50+ Vichy Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid Spray SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний водостійкий спрей-флюїд для чутливої шкіри дітей, SPF50+ Vichy Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid Spray SPF 50+

Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid Spray SPF 50+ - засіб, який має високий ступінь захисту від ультрафіолету, запобігає налипанню піску на шкіру. Спрей-флюїд сприяє захисту шкіри на клітинному рівні від сонячних опіків та шкідливого впливу ультрафіолетових променів. Його легка текстура утворює на шкірі ультратонку захисну плівку, дуже стійку до води, піску та поту. Ультра-легка текстура без липкого і жирного фінішу на шкірі. Рекомендований для чутливої шкіри дітей із 3-х років. Випускається обсягом 200 мл.

Призначення
Забезпечує захист від UVA та UVB-променів. Водостійка. Запобігає виникненню сонячних опіків.

Активні компоненти
Термальна вода Vichy заспокоює, зміцнює та відновлює ніжну шкіру.
Гіалуронова кислота пов'язує і утримує вологу, яка в сотні разів перевищує її власну молекулярну вагу, покращує пружність, розгладжує рельєфність, запобігає пересиханню шкіри, поглинає сонячне проміння різної довжини.
Пробіотичні фракції сприяють відновленню бар'єрної функції шкіри.

Результат
Незалежно від того, де дитина знаходиться, на морському узбережжі або міській екскурсії, її шкіра буде під надійним захистом від опіків та почервоніння.

Рекомендації до застосування
Перед використанням добре збовтайте. Наносите сонцезахисний засіб на суху чи вологу шкіру безпосередньо перед виходом на сонце. Не розпорошуйте відразу на обличчя. Наносьте засіб на руки перед нанесенням на обличчя. Для підтримки захисту регулярно та в достатній кількості оновлюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення або витирання рушником.

Запобіжні заходи: надмірне перебування на сонці небезпечне. Не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Використовуйте додатковий захист дитини (панаму, окуляри, футболку). Уникайте надмірного перебування під сонцем навіть при використанні сонцезахисного засобу, оскільки воно може не забезпечити 100% захист шкіри. Уникайте зони навколо очей. У разі попадання в очі негайно промийте їх водою. Уникайте контакту засобу з одягом.

Склад:
Aqua/Water, Alcohol Denat., Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Isopropyl Palmitate, Diisopropyl Adipate, Glycerin, Propanediol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Dicaprylyl Ether, Triethanolamine, C12-22 Alkyl Acrylate/hydroxyethylacrylate Copolymer, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Drometrizole Trisiloxane, Hydroxyacetophenone, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Vitreoscilla.

Гіпоалергенна формула, без консервантів. Протестовано під дерматологічним контролем.

Сонцезахисний водостійкий спрей-флюїд для чутливої шкіри дітей, SPF50+ Vichy Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid Spray SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.