Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ФЛЮЇД ФОТОДЕРМ MAX SPF100 СОНЦЕЗАХИСНИЙ, СВІТЛИЙ BIODERMA PHOTODERM MAX SPF100 FLUIDE CLAIRE LIGHT

Рівень SPF: SPF 100
Час застосування: День
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Водостійкий
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, світлий Bioderma Photoderm Max SPF100 Fluide Claire Light фото
ОПИС

Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, світлий Bioderma Photoderm Max SPF100 Fluide Claire Light

Щоб захистити себе від клітинного пошкодження, пов'язаного з впливом сонця, шкіра покладається на природні захисні механізми, іноді яких може виявитися недостатнім. Сонцезахисний флюїд з тонуючим ефектом Bioderma Photoderm Fluide Max SPF100 зміцнює природну захисну систему клітин шкіри, підвищуючи їх стійкість до негативного впливу сонячного випромінювання. Засіб посилено активним інгредієнтом Anti-Pollution, що забезпечує особливий біологічний захист від екстремальних умов, таких як ультрафіолетове випромінювання та забруднення. Максимальний захист шкіри обличчя від ультрафіолетового випромінювання (UVA/UVB променів). Забезпечує фотозахист під час перебування у зонах високої сонячної активності (тропіки, високогір'я, льодовики). Попереджає передчасне старіння шкіри під впливом сонця, завдяки оптимальному фотозахисту ядра та мембрани клітин шкіри. Легка текстура забезпечує зволоження протягом 8 годин, не викликає відчуття стягнутості, не залишає жирної плівки на шкірі. Натуральна основа. Без ароматизаторів. Підходить при інтенсивній або тривалій інсоляції, після поверхневого лазера. Рекомендований для чутливої шкіри та/або шкіри, що не переносить сонячне випромінювання. Дуже хороша переносимість шкірою та очима за нормальних умов використання. Протестований під дерматологічним та офтальмологічним наглядом. Випускається у тубі 40 мл.

Призначення
Захищає шкіру від УФ, має тональний ефект. Уберігає від опіків, почервонінь, подразнень у найекстремальніших кліматичних умовах. Бореться з фотостарінням та надмірною пігментацією чутливої шкіри. Зволожує та контролює необхідний гідрологічний баланс у дермі. Пом'якшує та повертає відчуття комфорту.

Властивості
Максимальний рівень захисту від негативного впливу ультрафіолетових променів дозволяє в повній безпеці перебувати на сонці навіть власникам найчутливішої та білосніжної шкіри.

Активні компоненти
Запатентований комплекс "Клітинний Біозахист" + АР захищає шкірний покрив від негативного навколишнього впливу. Уберігає від передчасного старіння, спричиненого впливом сонячних променів.

Результат
Максимальний захист під час перебування на сонці. Здорова, красива та доглянута шкіра.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на суху чисту шкіру обличчя та шиї перед виходом на сонце. Повторне використання слід здійснювати кожні 2 години та після контакту з водою, а також після витирання, дотику.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Diisopropyl Sebacate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Styrene/acrylates Copolymer, Titanium Dioxide (Ci 77891), Propylene Glycol, Sucrose Laurate, Iron Oxides (Ci 77492), C20-22 Alkyl Phosphate, Sodium Stearoyl Glutamate, C20-22 Alcohols, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopherol, Peg-8 Laurate, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Iron Oxides (Ci 77491), Sodium Citrate, Xanthan Gum, Citric Acid, Ectoin, Mannitol, Sodium Hydroxide, Xylitol, Iron Oxides (Ci 77499), Glycine Soja (Soybean) Oil, Rhamnose, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Silica, Fructooligosaccharides, Caprylic/capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract.  [bi 2007].

Гіпоалергенний. Некомедогенний. Фотостабільний. Стійкий до води.

Флюїд ФОТОДЕРМ Max SPF100 сонцезахисний, світлий Bioderma Photoderm Max SPF100 Fluide Claire Light
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.