Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОПОЛІСКУВАЧ ДЛЯ РОТОВОЇ ПОРОЖНИНИ З ХЛОРГЕКСИДИНОМ 0,2% CURAPROX PERIO PLUS FORTE CHX 0,20

Час застосування: Універсальний
Бренд: Curaprox
Тип продукту: Ополіскувач
Виробник: Curaden International AG
Вік: від 18
Класифікація: Професійна
Зона застосування: Порожнина рота
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Антибактеріальна дія
  • Свіже дихання
  • Профілактика зубного каменю
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Швейцарія
Ополіскувач для ротової порожнини з хлоргексидином 0,2% Curaprox Perio Plus Forte CHX 0,20 фото
ОПИС

Ополіскувач для ротової порожнини з хлоргексидином 0,2% Curaprox Perio Plus Forte CHX 0,20

Ополіскувач для ротової порожнини з хлогексидином 0,2% має потужний антибактеріальний ефект. Ідеально підходить для короткострокового використання до та після хірургічних процедур. Рекомендується використовувати після імплантацій, стоматологічних операцій, професійного чищення зубів при гострих станах пародонтиту та пародонтозу протягом 3-7 днів.

Призначення
Антибактеріальний захист проти бактерій порожнини рота, що запобігає утворенню та накопиченню зубного нальоту. Запобігає утворенню зубного нальоту та зубного каменю, тим самим захищаючи зуби від карієсу.

Рекомендація до застосування
Розчин готовий для використання. Наповніть рот (10 мл) на 1 хвилину нерозбавленого продукту. Повторювати процедуру двічі на день вранці та ввечері після їжі.

Важливо! Рекомендується утриматися від куріння та вживання барвників (чай, кава) протягом 1 години після застосування рідини.

Застереження! При лікуванні не застосовувати зубні пасти, які містять лаурилсульфат натрію. Не ковтати – тільки для зовнішнього застосування. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому прохолодному місці. Особливі рекомендації щодо утилізації.

Склад:
Вода, ксиліт, полісорбат 20, хлоргексидин диглюконат, аромат, феноксиетанол, сополімер VP/VА, сукралоза, цетилпіридиній хлорид, полілізин, лимонна кислота, екстракт фруктів цитрусових Амара (Цитрокс®), гліцерин, гідроксид.

Ополіскувач для ротової порожнини з хлоргексидином 0,2% Curaprox Perio Plus Forte CHX 0,20
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.