Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАСИЧЕНИЙ КРЕМ ДЛЯ СУХОЇ ТА ДУЖЕ СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ, ЗВОЛОЖЕННЯ 72 ГОДИНИ VICHY MINERAL 89 RICH 72H MOISTURE BOOSTING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Vichy
Тип продукту: Крем
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Зміцнення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Насичений крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя, зволоження 72 години Vichy Mineral 89 Rich 72H Moisture Boosting Cream фото
ОПИС

Насичений крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя, зволоження 72 години Vichy Mineral 89 Rich 72H Moisture Boosting Cream

Насичений крем Vichy Mineral 89 – це новий продукт від французького бренду Віші, розроблений спеціально для догляду за шкірою обличчя. Крем містить 89% термальної води Vichy та гіалуронову кислоту, які дозволяють досягти інтенсивного зволоження та здорового сяйва шкіри. Це етап №3 у щоденному ритуалі з догляду за шкірою обличчя. Крем потрібно наносити після очищення та тонізування шкіри обличчя. Завдяки легкій текстурі крем швидко вбирається та не залишає жирної плівки, тому чудово поєднується з усіма засобами основного догляду за шкірою Vichy. Для сухої та дуже сухої шкіри обличчя, включаючи чутливу. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Заспокоює шкіру, робить її більш еластичною та пружною. Надає сяйва та здорового кольору обличчя. Відновлює та зміцнює шкірний бар'єр. Зволоження до 72 годин.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - природний компонент людської шкіри та один із найефективніших натуральних гідрофіксаторів. Діючи як губка, одна молекула гіалуронової кислоти може утримувати молекул води в 1000 разів більше за власну вагу, формуючи на поверхні шкіри захисну плівку і роблячи шкіру гладкою і зволоженою.
Сквалан - посилює бар'єрну функцію і знижує трансепідермальну втрату води.
Ніацинамід та мінерали, що містяться в термальній воді VICHY вулканічного походження, підвищують продукування керамідів та зміцнюють епідерміс.
Вітамін Е – захищає шкіру від окислювального стресу.

Рекомендація до застосування
Наносьте на чисту шкіру обличчя. Підходить для денного та нічного використання. Для подвійного зволоження та зміцнення шкіри рекомендується використовувати разом із гелем-бустером Mineral 89.

Склад:
Aqua / Water / Eau - Glycerin - Dicaprylyl Ether - Pentylene Glycol - Polyglyceryl-6 Distearate - Niacinamide - Propanediol - Cetyl Esters - Jojoba Esters - Cetearyl Isononanoate - Squalane - Behenyl Alcohol - Adenosine - Capryloyl Salicylic Acid - Hydroxyacetophenone - Mineral Salts - Sodium Hyaluronate - Trisodium Ethylenediamine Disuccinate - Vitreoscilla Ferment - Tocopherol - Acacia Decurrens Flower Cera / Acacia Decurrens Flower Wax - Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer - Cetyl Alcohol - Helianthus Annuus Seed Cera / Sunflower Seed Wax - Hydroxypropyl Starch Phosphate - Isohexadecane - Polyglycerin-3 - Polyglyceryl-3 Beeswax - Polysorbate 80 - Sodium Stearoyl Glutamate - Sorbitan Oleate.

Насичений крем для сухої та дуже сухої шкіри обличчя, зволоження 72 години Vichy Mineral 89 Rich 72H Moisture Boosting Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.