Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОВ'ЯЗКА КОСМЕТИЧНА ДЛЯ ВОЛОССЯ SSLEEP HAIR BAND

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ssleep
Материал: Бавовна
Тип аксесуара: Пов'язка для волосся
Вік: від 18
Класифікація: Мас-маркет
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Україна
Країна реєстрації: Україна
Пов'язка косметична для волосся Ssleep Hair Band фото
ОПИС

Пов'язка косметична для волосся Ssleep Hair Band

Косметична пов'язка для волосся - це незамінний аксесуар для тих, хто дбає про свою шкіру і волосся і прагне бездоганного образу. Вона допоможе уникнути попадання косметичних засобів під час нанесення їх на обличчя чи догляду за шкірою. Пов'язка має розмір 6см х 65см, що дозволяє їй добре облягати голову та фіксуватися на місці.

Виготовлена з м'якої махрової тканини, яка приємна до шкіри і не викликає подразнення. Пов'язка виконана зі 100% бавовни, що робить її гіпоалергенною та екологічно безпечною. Щільність тканини становить 410г/м, завдяки чому забезпечується її довговічність і надійність у використанні.

Спосіб застосування:
Одягти на голову так, щоб вона покривала все волосся, а потім пристебнути на маківці. Після використання зняти та випрати, щоб вона була готова до наступного застосування.

Пов'язка косметична для волосся Ssleep Hair Band
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.