Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-СЯЯННЯ ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ CAUDALIE VINOPERFECT BRIGHTENING EYE CARE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: 20+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем-сяяння для шкіри навколо очей Caudalie Vinoperfect Brightening Eye Care фото
ОПИС

Крем-сяяння для шкіри навколо очей Caudalie Vinoperfect Brightening Eye Care

Крем для шкіри навколо очей Vinoperfect коригує всі типи темних кіл, будь то судинні (сині або фіолетові темні круги) або пігментні (коричневі або чорні темні круги). Одним простим рухом він зволожує та освітлює контур очей за допомогою освіжаючого керамічного наконечника, роблячи очі помітно відпочившими. Крем підходить для всіх типів шкіри. Вікова категорія 20+. Випускається у тубі 15 мл.

Призначення
Допомагає боротися з пігментацією та темними колами під очима.

Властивості
Крем має легку текстуру і швидко вбирається, не залишаючи жирного блиску на шкірі. Містить патентований комплекс Viniferine, який є потужним антиоксидантом та допомагає боротися з пігментацією та темними колами під очима. Крім того, крем збагачений екстрактом виноградних кісточок, який зміцнює та розгладжує шкіру, зменшуючи появу дрібних зморшок.

Активні компоненти
Viniferine - запатентований Caudalie інгредієнт, отриманий з виноградного соку, забезпечує виняткову дію проти темних плям, що у 62 рази* ефективніше, ніж вітамін C.
Ніацинамід – більш відомий як вітамін B3, зменшує розширені пори та заспокоює шкіру.
Кофеїн – антиоксидант, проти темних кіл, проти набряків.
97% інгредієнтів натурального походження

Спосіб застосування
Невелику кількість крему наносити вранці та ввечері на шкіру навколо очей за допомогою освіжаючого керамічного наконечника.
Для більшої ефективності зберігайте Vinoperfect Radiance Brightening Care у холодильнику. Не забувайте регулярно чистити його завдяки легко знімному наконечнику.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Caffeine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Niacinamide, Triheptanoin, Hydrogenated Vegetable Oil, Squalane, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract, Oleic Acid, Glyceryl Caprylate, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Terminalia Arjuna Extract, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Lecithin, Sodium Phytate.(379/001).

Крем-сяяння для шкіри навколо очей Caudalie Vinoperfect Brightening Eye Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.