Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ СУПЕР ФЛЮЇД З ТРАНЕКСАМОВОЮ КИСЛОТОЮ І ВІТАМІНОМ С З SPF 50 BABE LABORATORIOS SUPER FLUID DEPIGMENT+ SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: Універсальний
Бренд: Babe Laboratorios
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Laboratorios Babe
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний супер флюїд з транексамовою кислотою і вітаміном С з SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Depigment+ SPF 50 фото
ОПИС

Сонцезахисний супер флюїд з транексамовою кислотою і вітаміном С з SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Depigment+ SPF 50

Сонцезахисний супер флюїд Депігментант SPF 50 з транексамовою кислотою та Вітаміном С - це надлегкий крем на кожен день, що забезпечує зволоження, освітлення, покращення кольору та високий захист для шкіри обличчя та зони декольте.  Super Fluid також захищає від інфрачервоних променів, синього світла, що випромінюється екранами та мобільними пристроями, та забруднення. Зручний формат для щоденного використання, незалежно від того, чи знаходитесь ви в офісі або засмагаєте на пляжі. Підходить для всіх типів шкіри, навіть для найчутливішої.Випускається об'ємом 50 мл.  

Призначення
Щоденний захист від сонячних променів та фотостаріння. Високоефективний захист від сонця для обличчя.

Властивості:
✓ Високий ступінь захисту від UVA, UVB, голубого та інфрачервоного світла;
✓ Депігментація;
✓ Зменшує пігментні плями;
✓ Вирівнює тон;
✓ Зволоження;
✓ Антиоксидантна дія;
✓ Захист клітинної ДНК;
✓ Надає пружності шкіри; 

Флюїд показаний до використання при наявності: 
• Пігментації після сонячних опіків;
• Гіперпігментація (мелазма, веснянки...);
• Для чутливої шкіри з запаленнями та постакне;
• Догляд після лазера, імпульсного світлового лікування тощо.

Активні компоненти
Сонцезахисні фільтри q.s. SPF 50 – комбінація фільтрів, що допомагають захистити шкіру від шкідливих сонячних променів (UVB + UVA).
Транексамова кислота 0,5% - має виражену депігментуючу та протизапальну дії, а також прискорює відновлення бар'єрної функції. 
Стабільний вітамін С 2% – сприяє освітленню шкіри, діє як антиоксидант і також покращує пружність і тонус шкіри, тим самим забезпечуючи анті-ейдж ефект. 

Рекомендація до застосування
Рівномірно нанесіть на обличчя за 20 хвилин до виходу на вулицю. При постійному перебуванні на сонці, регулярно оновлюйте кожні кілька годин.

Склад:
AQUA, DICAPRYLYL CARBONATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPANEDIOL, DIBUTYL ADIPATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ASCORBYL GLUCOSIDE,C20-22 ALKYL PHOSPHATE,C20-22 ALCOHOLS, BENZOTRIAZOLYL DODECYL P-CRESOL, TRANEXAMIC ACID, SODIUM HYALURONATE, CARNOSINE, TOCOPHEROL,CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PARFUM, XANTHAN GUM, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6,BHT, SODIUM HYDROXIDE,1,2-HEXANEDIOL,o-CYMEN-5-OL [PI02094].

Продукт некомедогенний.Не підвищує фотосенсибілізацію. Не містить мінеральних олій. Водостійкий. Офтальмологічно та дерматологічно протестований. 


 

Сонцезахисний супер флюїд з транексамовою кислотою і вітаміном С з SPF 50 Babe Laboratorios Super Fluid Depigment+ SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.