Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ТА ТІЛА З SPF 50 CAUDALIE VINOSUN PROTECT INVISIBLE HIGH PROTECTION SPRAY SPF50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Спрей
Виробник: Caudalie
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Тіло
  • Шия
Призначення товару: Захист від сонця
Для кого:
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect Invisible High Protection Spray SPF50 фото
ОПИС

Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect Invisible High Protection Spray SPF50

Невагомий спрей з високим ступенем захисту SPF50 ефективно захищає шкіру обличчя та тіла від впливу UVA/UVB-променів, а також чинить антиоксидантну дію. Завдяки легкій текстурі флюїда швидко вбирається, залишається зовсім непомітним на шкірі та надає шкірі ніжного аромату літа. Підходить навіть для найчутливішої шкіри. Екологічна, ніжна та нешкідлива для океану/моря формула підійде для всієї родини (з 3-х років). Об'єм 150 мл.

Призначення
Максимально оберігає шкіру від впливу ультрафіолетових променів, забезпечуючи природну, сяючу та стійку засмагу. Чинить сильну антиоксидантну дію.

Активні компоненти
Екстракт ялини - інгредієнт на 99% природного походження, отриманий внаслідок повторної переробки, виробляється у Північній Європі. Він є антиоксидантом і посилює природні механізми захисту шкіри.
Поліфеноли - отримані з кісточок французького винограду поліфеноли мають антиоксидантні властивості і повністю блокують вільні радикали.
Вітамін Е - інгредієнт на 100% природного походження виробляється в Європі та має антиоксидантну дію.

Спосіб застосування
Використовуйте спрей із високим ступенем захисту SPF50 перед кожним перебуванням на сонці. Рясно нанесіть на обличчя та тіло. Уникайте області навколо очей. У разі перебування на сонці оновлюйте шар спрею кожні 2 години та не засмагайте з 12 до 16 години. Не залишайте дітей під прямими променями сонця. Одягайте футболку, сонцезахисні окуляри та панаму у разі перебування на сонці.
Для бездоганної рівної засмаги без пігментних плям – нанесіть під Ваш сонцезахисний засіб сироватку для сяйва, що вирівнює тон шкіри Vinoperfect.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Benzotriazolyl Dodecyl Pcresol, Palmitoyl Grape Seed Extract, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylyl/capryl Glucoside, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Phenylpropanol, O-cymen-5-ol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Tocopheryl Acetate, Picea Abies Wood Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Citronellol.(321/029).

Рослинне походження. Не містить оксибензону та октиноксату.

Сонцезахисний спрей для обличчя та тіла з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect Invisible High Protection Spray SPF50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.