Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ З SPF 50 CAUDALIE VINOSUN PROTECT HIGH PROTECTION CREAM SPF50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Крем
Виробник: Caudalie
Вік: 3+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний крем з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect High Protection Cream SPF50 фото
ОПИС

Сонцезахисний крем з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect High Protection Cream SPF50

Caudalie представляє новий сонцезахисний засіб, що робить революцію в цій галузі. Сонцезахисний крем з високим ступенем захисту SPF50 ефективно захищає шкіру обличчя та зону декольте від впливу UVA/UVB-променів та вікових змін. Завдяки невагомій кремовій текстурі засіб швидко вбирається, залишається зовсім непомітним і надає шкірі ніжного аромату літа. Використовуйте сонцезахисний крем SPF50 Vinosun щодня і насолоджуйтесь невидимим та екологічним захистом. Підходить для всіх типів шкіри навіть чутливої. Екологічна, ніжна та нешкідлива для океану/моря формула підійде для всієї родини! Підходить для дітей віком від трьох років. Об'єм 50 мл.

Призначення
Максимально оберігає шкіру від впливу ультрафіолетових променів, забезпечуючи природну, сяючу і стійку засмагу та зберігаючи молодість шкіри.

Активні компоненти
Екстракт ялини - інгредієнт на 99% природного походження, отриманий внаслідок повторної переробки, виробляється у Північній Європі. Він є антиоксидантом і посилює природні механізми захисту шкіри.
Поліфеноли - отримані з кісточок французького винограду поліфеноли мають антиоксидантні властивості і повністю блокують вільні радикали.
Вітамін Е - інгредієнт на 100% природного походження виробляється в Європі та має антиоксидантну дію.

Спосіб застосування
Перед кожним перебуванням на сонці використовуйте крем із високим ступенем захисту SPF50. Рясно нанесіть на обличчя та зону декольте. Уникайте області навколо очей. У разі перебування на сонці оновлюйте шар крему SPF50 кожні 2 години та не засмагайте з 12 до 16 години. Не залишайте дітей під прямими променями сонця. Одягайте футболку, сонцезахисні окуляри та панаму у разі перебування на сонці.
Для бездоганної рівної засмаги без пігментних плям – нанесіть під Ваш сонцезахисний засіб сироватку для сяйва, що вирівнює тон шкіри Vinoperfect.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Triazone, Methylpropanediol, Isethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Arginine, C20-22 Alkyl Phosphate, Crambe Abyssinica Seed Oil, C20-22 Alcohols, Benzotriazolyl Dodecyl P-cresol, Potassium Cetyl Phosphate, Palmitoyl Grape Seed Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Glycerin, Caprylyl Glycol, Caprylyl/capryl Glucoside, Silica, Xanthan Gum, Phytosterols, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenylpropanol, O-cymen-5-ol, Tocopheryl Acetate, Picea Abies Wood Extract, Linalool, Hexyl Cinnamal, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Geraniol, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Citronellol.(320/044).

Пройшов дерматологічний контроль. Рослинне походження. Не містить оксибензону та октиноксату.

Сонцезахисний крем з SPF 50 Caudalie Vinosun Protect High Protection Cream SPF50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.