Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСІБ ТОЛЕРАН РОЗАЛІАК АР ІНТЕНСИВНОЇ ДІЇ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ, СХИЛЬНОЇ ДО ПОЧЕРВОНІНЬ LA ROCHE-POSAY TOLERIANE ROSALIAC AR CONCENTRÉ

Час застосування: Універсальний
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Концентрат
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від куперозу, розацеа
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Схильна до куперозу
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Засіб ТОЛЕРАН РОЗАЛІАК АР інтенсивної дії для догляду за шкірою, схильної до почервонінь La Roche-Posay Toleriane Rosaliac AR Concentré фото
ОПИС

Засіб ТОЛЕРАН РОЗАЛІАК АР інтенсивної дії для догляду за шкірою, схильної до почервонінь La Roche-Posay Toleriane Rosaliac AR Concentré

Баланс мікробіома (невидимої екосистеми мікроорганізмів на шкірі) сприяє забезпеченню здорового стану шкіри. Для шкіри з проявами розацеї характерні незбалансований мікробіом, почервоніння, відчуття дискомфорту та поколювання. Формула ТОЛЕРАН РОЗАЛІАК АР розроблена для мінімізації проявів розацеї. Засіб має інтенсивний коригуючий догляд за обличчям, схильною до куперозу. Поєднує в собі 3 активні компоненти, які сприяють зменшенню почервоніння, діючи на їх причину, а також запобігають їх повторній появі. Його зелений відтінок є коригуючим пігментом для нейтралізації почервоніння. Текстура: не жирна. Миттєво поглинається.

Призначення
Зменшує запалення та почервоніння, має зелений відтінок і тому миттєво нейтралізує почервоніння, миттєво зволожує та заспокоює шкіру, зменшує відчуття дискомфорту, стягнутості та подразнення.

Активні компоненти
Концентрат інтенсивної дії поєднує три ефективні інгредієнти для зменшення всіх типів локалізованих почервонінь та запобігання їх повторній появі.
Сфінгобіома – заспокоює шкіру та зменшує почервоніння завдяки формулі, збагаченій термальною водою La Roche-Posay.
Neurosensine (Нейросенсин) – потужний заспокійливий інгредієнт, що зменшує прояв почервонінь.
Термальна вода La Roche-Posay - має природні заспокійливі властивості, усуває подразнення та набряки. Збереження чистоти формули при кожному нанесенні гарантовано завдяки новому поколінню герметичної упаковки, що дозволяє забезпечити ультрамінімалістичний склад засобу.

Результат
Миттєво зменшує почервоніння, відчуття печіння та дискомфорту шкіри. Через 4 тижні зменшує почервоніння, діючи на причини його виникнення, та запобігає його повторній появі.

Рекомендації до застосування
Наносити щодня на обличчя вранці та ввечері. Рекомендовано щоденно використовувати в поєднанні з засобом із вмістом SPF бренду La Roche-Роsау

Склад:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Isostearyl Neopentanoate, Butylene Glycol, Boron Nitride, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Ci 77891/Titanium Dioxide, Pentylene Glycol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Polysorbate 20, Zea Mays Starch/Corn Starch, Schisandra Sphenanthera Fruit Extract, Tin Oxide, Sorbitan Oleate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Glyceryl Stearate Citrate, Isohexadecane, Sphingomonas Ferment Extract, Silica, Aluminum Hydroxide, Mannitol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Lecithin, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Maltodextrin, Polysorbate 80, Acrylamide/sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Mica, Ci 77288/Chromium Oxide Greens, Ci 77491/Iron Oxides, Ci 77492/Iron Oxides, Ci 77499/Iron Oxides.

Не комедогенно. Висока переносимість. Не містить консервантів, парабенів, парфумованих ароматів, етилового спирту, барвників.

Засіб ТОЛЕРАН РОЗАЛІАК АР інтенсивної дії для догляду за шкірою, схильної до почервонінь La Roche-Posay Toleriane Rosaliac AR Concentré
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.