Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ЗАСОБІВ ДЛЯ ЗНЯТТЯ МАКІЯЖУ FILORGA DOUBLE PACK (MOUSSE/150ML + MICELLAR/SOLUTION/400ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Filorga
Тип продукту: Набір
Виробник: Laboratoires Filorga
Вік: 20+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Контур очей
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Очищення
  • Живлення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Набір засобів для зняття макіяжу Filorga Double Pack (mousse/150ml + micellar/solution/400ml) фото
ОПИС

Набір засобів для зняття макіяжу Filorga Double Pack (mousse/150ml + micellar/solution/400ml)

До складу набору входить:

Очищаючий мус для зняття макіяжу Filorga Mousse Demaquillante, 150 мл.
Мус очищає, легкої повітряної консистенції, ніжної текстури, свіжим ароматом. На базі натуральних активних компонентів. Завдяки флакону з дозатором мус для зняття макіяжу дуже економний у використанні. Для одного застосування достатньо 2-3 натискань. Він м'яко лягає на шкірний покрив та знімає сліди втоми. Легко змивається і не залишає відчуття сухості чи стягнутості. Для всіх типів шкіри обличчя та контуру навколо очей, вікова категорія від 20+.
Призначення
Filorga Mousse Demaquillante делікатно та ніжно очищає шкіру від забруднень та декоративної косметики. Справляється із водостійким макіяжем. Живить та усуває сухі сегменти шкіри. Уповільнює процеси появи зморшок та вікової пігментації. Утримує у нормі водний баланс дерми. Активізує клітинне відновлення та стимулює вироблення колагену та еластину. Додає кожному покриву пружності та надає пом'якшувальну дію.
Властивості
Натуральна активна основа ретельно очищує чутливу шкіру. При цьому насичує необхідними поживними елементами та контролює запас вологи на клітинному рівні. Усуває вікові зміни та підтримує шкіру обличчя у чудовій формі, даруючи природний блиск та природний привабливий вигляд.
Спосіб застосування
На вологу шкіру обличчя та контур очей наноситься 1-2 рази на добу. Легкими рухами, що масажують, втирається в шкірний покрив. Після цього ретельно змивається під теплою проточною водою.

Антивіковий міцелярний лосьйон Filorga Anti-Ageing Micellar Solution, 400 мл.
Лосьйон антивікової, ніжної текстури, легкої консистенції, приємним ароматом. Натуральна основа. Дерматологічно протестовано. Всі типи шкіри. Вікова категорія від 20+.
Призначення
Активно видаляє забруднення зі шкірного покриву. Знімає навіть найстійкіший макіяж. Зволожує та живить нижні кулі дерми. Бореться з віковими змінами та деформаціями. Освіжає та негайно тонізує. Вирівнює шкірний рельєф, робить обличчя бархатистим і приємним на дотик. Шкіра набуває природної краси та здорового вигляду.
Властивості
Антивіковий міцелярний лосьйон Filorga Anti-Ageing Micellar Solution легко та швидко справляється з найстійкішим макіяжем та будь-якими забрудненнями шкірного покриву. Засіб ніжно очищає і при цьому зволожує дерму. Усуває вікові зміни, розгладжує мімічні зморшки та запобігає утворенню нових. Активно знімає сліди втоми та стресу.
Спосіб застосування
Необхідну кількість лосьйону слід нанести на спеціальний ватний диск. Ніжними рухами очистити обличчя та контур очей. Використовувати 1-2 рази на добу, вранці та/або ввечері. Засіб не потрібно змивати. Для власників чутливої шкіри рекомендується очищати обличчя, не використовуючи воду, тільки міцелярний розчин Філорга.

Вигода набору - міцелярний лосьйон зі знижкою 50%.

Набір засобів для зняття макіяжу Filorga Double Pack (mousse/150ml + micellar/solution/400ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.