Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ФЛЮЇД ПРОТИ ГІПЕРПІГМЕНТАЦІЇ З SPF 50+ EUCERIN SUN FLUID PIGMENT CONTROL SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Сонцезахисний флюїд проти гіперпігментації з SPF 50+ Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний флюїд проти гіперпігментації з SPF 50+ Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+

Захист від сонця потрібний не тільки при загарі. Щоденна помірна або навіть короткочасна дія світла також впливає на стан шкіри. Ось чому важливо включати захист від сонця у свій щоденний догляд за шкірою. Сонцезахисний флюїд проти гіперпігментації - це щоденний сонцезахисний догляд для обличчя для всіх типів шкіри, який допомагає запобігти гіперпігментації, що викликається сонцем. Флюїд Eucerin Pigment Control має приємну легку текстуру, яка швидко вбирається. Може бути основою під макіяж. Підходить для всіх типів шкіри, включаючи чутливу шкіру. Об'єм 50 мл.

Призначення
Уповільнює процеси старіння, вирівнює тон шкіри та нейтралізує гіперпігментацію. Мінімізує вплив сонячних променів.

Активні компоненти
Фотостабільні фільтри UVA- та UVB-променів широкого спектру дії у поєднанні з лікохалконом А - нейтралізують вільні радикали, що утворюються під впливом UVA-променів та високоенергетичного світла видимого спектру
Гліциретинова кислота – захищає ДНК шляхом підтримки власного захисту шкіри на клітинному рівні та посилення відновлювальних механізмів.
Тіамідол - впливає на першопричину гіперпігментації. Він помітно зменшує темні плями з часом і при регулярному використанні запобігає їх повторній появі.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці після або замість звичайного засобу для денного догляду та регулярно повторно після купання, потовиділення та витирання рушником, щоб захистити шкіру. Уникайте потрапляння в очі та прямого контакту з текстилем.

Склад:
Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate Citrate, Silica, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tapioca Starch, Silica Dimethyl Silylate, Cetearyl Alcohol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Xanthan Gum, Carrageenan, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Сонцезахисний флюїд проти гіперпігментації з SPF 50+ Eucerin Sun Fluid Pigment Control SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.