Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУВАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ №1 BYPHASSE SORBET SERUM MOISTURIZING №1

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Сироватка
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: 25+
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тьмяний колір обличчя
  • Відновлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожувальна сироватка для обличчя №1 Byphasse Sorbet Serum Moisturizing №1 фото
ОПИС

Зволожувальна сироватка для обличчя №1 Byphasse Sorbet Serum Moisturizing №1

Зволожуюча сироватка Sorbet № 1 забезпечує додаткове зволоження, якого потребує ваша шкіра, і допомагає їй активно захищатися від втоми, стресу та передчасного старіння. Має легку текстуру, яка швидко вбирається. Рекомендується використовувати сироватку в регулярних щоденних косметичних процедурах перед нанесенням крему або макіяжу. Підходить для всіх типів шкіри. Флакон має зручну для нанесення піпетку, об'єм 50 мл.

Призначення
Миттєво нормалізує гідробаланс у клітинах шкіри, насичує достатньою кількістю вологи. Допомагає усунути тьмяний колір обличчя, сліди стресу та втоми, активізує процеси оновлення. Заспокоює подразнення, запобігає передчасному старінню шкіри.

Властивості
Професійна формула з гіалуроновою кислотою та активним комплексом інгредієнтів (пептиди, амінокислоти та мінерали) стимулює клітини та ефективно бореться з ознаками втоми та старіння шкіри. Допомагає змінити навіть дуже зневоднену шкіру.

Рекомендація до застосування
Вдень та ввечері наносити кілька крапель сироватки на чисту шкіру обличчя, шиї та зони декольте делікатними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua (Water), Hydrolyzed Soy Protein, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Lecithin, Parfum (Fragrance), Pullulan, Benzophenone-4, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Silica, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Limonene, Sorbic Acid, CI 17200 (D&C Red No. 33).

Не містить силіконів, спиртів та масел. Протестовано під дерматологічним контролем.

Зволожувальна сироватка для обличчя №1 Byphasse Sorbet Serum Moisturizing №1
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.