Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З РЕТИНОЛОМ ТА ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ BYPHASSE RETINOL ANTI-WRINKLE CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Крем
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: 25+
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Антивіковий крем для обличчя з ретинолом та гіалуроновою кислотою Byphasse Retinol Anti-Wrinkle Cream фото
ОПИС

Антивіковий крем для обличчя з ретинолом та гіалуроновою кислотою Byphasse Retinol Anti-Wrinkle Cream

Нічний крем проти зморшок Byphasse містить інноваційний активний інгредієнт, що поєднує ретинол із гіалуроновою кислотою. Засіб ефективно розгладжує глибокі та мімічні зморшки, надає шкірі еластичність, глибоко зволожує її протягом 24 годин, запобігає появі нових пігментних плям, вирівнює колір обличчя. Шкіра стає більш пружною, гладкою та оновленою. Підходить для всіх типів шкіри, також для чутливої. Рекомендується використовувати як нічний догляд. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Ефективно розгладжує глибокі та мімічні зморшки. Глибоко зволожує протягом 24 годин. Запобігає появі нових пігментних плям, вирівнює колір обличчя.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота та ретинол, ключові інгредієнти цього крему проти зморшок, об'єднані в нову молекулу для покращення щільності шкіри, відновлення еластичності та зменшення зморшок.
Гліцерин є активним інгредієнтом, який збільшує утримання вологи у шкірі, роблячи її м'якою та зволоженою.

Рекомендація до застосування
Увечері наносити на чисту шкіру обличчя та шиї делікатними масажними рухами до повного вбирання. Уникайте зони навколо очей.

Склад:
Aqua (Water), Isododecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Propanediol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Jojoba Esters, Sodium Hydroxide, Glycine Soja (Soybean) Oil, Sodium Retinoyl Hyaluronate, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Sodium Chloride, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 15985 (FD&C Yellow No. 6).

Антивіковий крем для обличчя з ретинолом та гіалуроновою кислотою Byphasse Retinol Anti-Wrinkle Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.