Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "СПА ДОГЛЯД" DR.BELTER INTENSA ME TIME GLOW TIME SET (MASK/75ML + PEELING/75ML + ELIXIR/30ML + AMP/3*2ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Набір
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Зміцнення
  • Звуження пор
  • Ліфтинг
  • Від подразнення шкіри
  • Відлущування
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна реєстрації: Німеччина
Набір для обличчя
ОПИС

Набір для обличчя "СПА догляд" Dr.Belter Intensa Me Time Glow Time Set (mask/75ml + peeling/75ml + elixir/30ml + amp/3*2ml)

Часи, коли тьмяний колір обличчя був головною метою, минули. Час сяяти! Помітне розгладжування зволоження та сяйва шкіри – ось обіцянки групи MaxiGlow. Концепція активних інгредієнтів MaxiGlow поєднує в собі гіалуронову кислоту, комплекс сяйва, деревію та Liftonin®-Xpress для помітного догляду за шкірою. Ультратонкі сяючі пігменти надають шкірі сяйва та блиску. Насолоджуйтесь чотирма формулами MaxiGlow для сяючого кольору обличчя:

1. Експрес-гідромаска "MaxiGlow" Dr. Belter Intensa MaxiGlow Express Hydro Mask, 75 мл.
Маска для обличчя Intensa MaxiGlow Express Hydro Mask - це натурально зволожуюча кремово-гелева маска на основі водоростей з гіалуроновою кислотою, олією жожоба, деревію і Liftonin-Xpress. Маска дає видимий результат одразу після її застосування. Має пом'якшувальну, розгладжуючу та зволожуючу дію, водночас звужує пори та надає шкірі здорового сяйва з оксамитовим ефектом. Рекомендована для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: Рясно наносите 2-3 рази на тиждень після очищення шкіри, залиште приблизно на 10 хвилин. Делікатно видаліть маску водою та косметичними спонжами. Уникайте контакту з очима.
Склад: Гіалуронова кислота, органічний екстракт деревію, комплекс сяйва, олія жожоба (органічна), Liftonin®-Xpress.

2. Ампули MaxiGlow "Максимальне сяйво" Dr.Belter Ampoule MaxiGlow, 3 шт / 2 мл.
Максимально розгладжує шкіру обличчя, зволожує, освіжає, надає сяйва. Має маскимальне сяйво для всіх типів шкіри, а також для тьмяної, зневодненої з дефіцитом зволоження.
Спосіб застосування: Наносити вранці та ввечері ніжними круговими рухами на попередньо очищену шкіру обличчя, або як праймер для сяючого макіяжу.
Склад: Концентрована гіалуронова кислота, сяючий комплекс, світловідбиваючі пігменти.

3. Гель-пілінг екоскраб Dr. Belter Maxiglow Ecoscrub Gel Peeling, 75 мл.
Інноваційний пілінг на основі гелю водоростей із частинками екоскрабу. Алое вера, комплекс бонтанічного сяйва та ферменти папайї забезпечують ідеальний початок щоденного догляду. Результат - свіжа, дрібнопориста шкіра з рівним сяйвом.
Спосіб застосування: Ретельно очистіть шкіру. Нанесіть екоскраб-пілінг на вологі руки та емульгуйте пілінг. Нанесіть пілінг на обличчя круговими рухами, потім видаліть його великою кількістю води.
Склад: Органічний екстракт деревію, комплекс сяйва, гіалуронова кислота, папаїн, алое вера, частинки екоскрабу, пігменти сяйва.

4. Еліксир з пігментами сяйва для рівного і сяючого кольору обличчя Dr.Belter MaxiGlow Mix & Prime Elixir, 30 мл.
Еліксир із спеціальними активними інгредієнтами, такими як екстракт опунції, Q10 та трав'яний комплекс для сяйва, надає шкірі гладкості та сяйва. Тонкі сяючі пігменти  забезпечують свіжий, природний вигляд. Ідеально підходить як праймер або підмішується для коригування натуральних косметичних основ.
Спосіб застосування: Наносити еліксир як засіб для легкого сяйва шкіри або як основу/праймер під макіяж.
Склад: Олія солодкого мигдалю, органічний екстракт деревію, коензим Q10, органічний екстракт опунції, сквалан, комплекс для сяйва, пігменти сяйва.

5. Пензлик для нанесення масок 1 шт.

Набір для обличчя "СПА догляд" Dr.Belter Intensa Me Time Glow Time Set (mask/75ml + peeling/75ml + elixir/30ml + amp/3*2ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.