Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАБІР ОРГАНІЧНИЙ "ЗВОЛОЖЕННЯ І ВІТАМІННИЙ ДОГЛЯД" DR.BELTER LINE N PURE CARE VITAMINS SET (GEL/210ML + LOT/210ML + CRM/50ML + MASK/1PC + CRM/GEL/50ML)

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Набір
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: 14+
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Очищення
  • Демакіяж
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Набір органічний
ОПИС

Набір органічний "Зволоження і вітамінний догляд" Dr.Belter Line N Pure Care Vitamins Set (gel/210ml + lot/210ml + crm/50ml + mask/1pc + crm/gel/50ml)

Набір органічний "Зволоження та вітамінний догляд" містить все необхідне для щоденного догляду за обличчям. Ідеально підходить для зволоження чутливої шкіри. До складу набору входить:

1. Органічний освіжаючий та очищаючий гель Dr.Belter Line N Cleansing Gel, 210 мл.
Прохолодний, ніжний, очищаючий гель-концентрат, що злегка піниться на основі водоростей, не містить мила, ретельно очищає шкіру, захищаючи її природний захисний шар. Комплекс активних інгредієнтів з хвощем та зволожуючим фактором заспокоює та захищає під час очищення. М'який аромат свіжих апельсинів та імбиру перетворює догляд на насолоду. Підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої.
Спосіб застосування: Після зняття макіяжу з очей злегка спіньте гель, мокрими руками рівномірно нанесіть на ідеально вологу шкіру і легкими круговими рухами видаліть забруднення. Цілком змийте засіб великою кількістю теплої води.
Склад: Органічний екстракт хвоща, натрій PCA, органічний екстракт болотника.

2. Органічний освіжаючий та стимулюючий тонік Dr.Belter Line N Lotion Orange, 210 мл.
Зволожуючий тонік із освіжаючими рослинними екстрактами ацероли та апельсина ідеально доповнює очищення. Він регулює рівень pH, освіжає та очищає шкіру, щоб оптимально підготувати її до подальшого догляду. Підходить для всіх типів шкіри.
Спосіб застосування: Нанесіть на сухий ватний диск та використовуйте його для тонізування та зволоження шкіри, щоб оптимально підготувати її до наступних засобів догляду.
Склад: Органічний екстракт апельсину, органічний екстракт м'яти болотної, екстракт ацероли, Aquaxyl®, PCA натрію.

3. Органічний освіжаючий та антиоксидантний крем "Вітагель С/Є" Dr. Belter Line N Cream Vitagel C/E, 50 мл.
Свіжий крем-гель зі зволожуючими факторами, екстрактом ацероли та вітамінами освіжає та доглядає шкіру особливо легким і природним чином. Дорогоцінні органічні олії та вітаміни С та Е як активні антиоксиданти використовуються для захисту шкіри та збереження її молодої структури. Підходить для всіх типів шкіри і різного віку шкіри.
Спосіб застосування: Після очищення шкіри нанесіть крем на обличчя ніжними круговими рухами.
Склад: Органічна олія ши, органічна олія жожоба та баобаба, вітамін Е, органічний екстракт лободи, органічний екстракт пеніворту, екстракт ацероли.

4. Органічний зволожуючий крем "Каротин" Dr.Belter Line N Cream Carotin, 50 мл.
Поживний крем для догляду з олією насіння чиа, олією моркви, бісабололом та екстрактом кіноа робить особливо суху та зневоднену шкіру знову м'якою та еластичною. Збагачений вітамінами, які входять до складу, приємно зволожуючі органічні олії є носіями особливого доглядаючого ефекту. Тому крем також підходить як захисний крем в холодну пору року. Підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку. Особливо для нежирної, сухої, зневодненої шкіри. Виняток: жирна, а також шкіра зі схильністю до акне.
Спосіб застосування: Після очищення шкіри нанесіть крем на обличчя ніжними круговими рухами.
Склад: Морквяна олія, бісаболол, олія насіння чиа, органічний екстракт кіноа.

5. Органічна освіжаюча та віталізуюча флісова маска Dr.Belter Line N Fresh Harmony Botanical Mask, 1 шт / 24 мл.
Флісова маска Home-SPA з органічної бавовни забезпечує інтенсивне зволоження, відновлює та захищає від впливу навколишнього середовища. Гіалуронова кислота і японська камелія, а також органічні есенції алое вера і болотника покращують колір обличчя і роблять її помітно більш гладкою і свіжою.
Маска містить 2 мл есенції активного інгредієнта, яку ви можете використовувати для догляду за шиєю, зоною декольте або руками. Підходить для всіх типів шкіри та будь-якого віку.
Спосіб застосування: Зніміть флісову маску, вирівняйте її і надягніть на обличчя з боку чола, потім притисніть з боку носа до чола, зафіксуйте з боку носа і затягніть маску назовні та вгору над щоками, притисніть в ділянці підборіддя.
Склад: Гіалуронова кислота, Camelia Japonica, органічний екстракт маслянистого листя алое вера / екстракт органічного соку листя алое вера, органічний екстракт щитівки, екстракт ацероли.

6. Високоякісна органічна бавовняна косметичка, 1 шт.

Набір органічний "Зволоження і вітамінний догляд" Dr.Belter Line N Pure Care Vitamins Set (gel/210ml + lot/210ml + crm/50ml + mask/1pc + crm/gel/50ml)
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.