Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ АНТИВІКОВИЙ ФЛЮЇД З SPF 50 EUCERIN ANTI-AGE SUN FLUID SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Матування
  • Захист від сонця
  • Від зморшок
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50 Eucerin Anti-Age Sun Fluid SPF 50 фото
ОПИС

Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50 Eucerin Anti-Age Sun Fluid SPF 50

Флюїд для обличчя Eucerin сонцезахисний антивіковий SPF-50 - це інноваційний сонцезахисний засіб для обличчя, який спеціально розроблений для захисту від пошкоджень шкіри, спричинених впливом сонця та зменшення ознак фотостаріння. Підходить для всіх типів шкіри, зокрема чутливої. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Забезпечує високоефективний захист від ультрафіолетових променів та інтенсивне зволоження. Завдяки комбінації фізичних, хімічних та біологічних фільтрів захищає від фотостаріння та онкопатологій шкіри. Має спрямовану антивікову дію, зменшує зморшки, які вже є та запобігає появі нових.

Активні компоненти
Високоефективні фотостабільні системи ультрафіолетових фільтрів UVA/UVB-променів - забезпечує надійний захист від сонячних опіків.
Гліциризинова кислота – захищає ДНК шляхом підтримки власного захисту шкіри на клітинному рівні та посилення відновлювальних механізмів.
Лікохалкон А - потужний антиоксидант, який захищає клітини шкіри від пошкоджень, викликаних вільними радикалами.
Гіалуронова високо- та низькомолекулярна кислота – інтенсивно зволожує шкіру, зменшує зморшки, які вже є та запобігає появі нових.

Рекомендація до застосування
Нанести на шкіру перед прийомом сонячних ванн, повторювати нанесення кожні 2-3 години після купання або витирання рушником.

Склад:
Aqua, Homosalate, Глицерин, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Alcohol Denat, Bis-Ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Глицирретиновая кислота, Glycyrrhiza Inflata, Root Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA  Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Сонцезахисний антивіковий флюїд з SPF 50 Eucerin Anti-Age Sun Fluid SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.