Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАХИСНИЙ ФЛЮЇД ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ З SPF30 EUCERIN DERMOPURE PROTECTIVE FLUID SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Флюїд
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • При вугрових висипаннях
  • Захист від сонця
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Захисний флюїд для проблемної шкіри з SPF30 Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30 фото
ОПИС

Захисний флюїд для проблемної шкіри з SPF30 Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30

Сліди від прищів можуть потемніти, особливо на забрудненій шкірі, якщо шкіра піддається дії сонячних променів без захисту. Захисний флюїд від Eucerin захищає шкіру від так званої післязапальної гіперпігментації. Для цього засоб догляду за обличчям має фактор захисту від сонця SPF30, щоб запобігти утворенню нових плям від прищів. Має нежирну та некомедогенну формулу. Флюїд ідеально підходить для щоденного використання і як сонцезахисний крем для проблемної, жирної та схилу до акне та постакни (поспальної гіперпігментації) шкіри обличчя. Підходить для дорослих з 14 років. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Високий рівень захисту від сонця. Регулює виділення сала. Забезпечує тривалий матовий ефект. Заспокоює пошкоджену шкіру.

Активні компоненти
Система фільтрів широкого спектру SPF 30 від UVA/B-променів – проти постакне: захищає шкіру від появи нових плям післязапальної гіперпігментації (постакне) та потемніння.
Декандіол – скорочує бактеріальну колонізацію.
Лікохалкон А - зменшує запалення та знижує роздратування.
Технологія контролю себуму – запобігає появі жирного блиску, матуючи на тривалий час.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та протягом дня за необхідності захисту від сонця на попередньо очищене одличчя. Не наносити на зону навколо очей.

Склад:
Aqua, Alcohol Denat., Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Cera, Silica Dimethyl Silylate, Decylene Glycol, Carnitine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycerin, Dimethicone, Carrageenan, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Захисний флюїд для проблемної шкіри з SPF30 Eucerin DermoPure Protective Fluid SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.