Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОСВІЖАЮЧИЙ АКВАСПРЕЙ ІЗ СУПЕРФУДАМИ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT SUPERFOOD AQUA MIST

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Спрей
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Відновлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Освіжаючий акваспрей із суперфудами Christina Line Repair Nutrient Superfood Aqua Mist фото
ОПИС

Освіжаючий акваспрей із суперфудами Christina Line Repair Nutrient Superfood Aqua Mist

Зволожуючий спрей створений для швидкого та інтенсивного зволоження шкіри з пролонгованою дією. Спрей добре освіжає, вирівнює тон та значно зменшує пігментацію шкіри. Засіб дарує шкірі здоров'я, красу та захист від неприємних факторів довкілля. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 100 мл.

Призначення
Ефективно знімає подразнення та прибирає сухість епітелію, стимулює оновлення клітин верхнього шару дерми, підвищує імунний бар'єр та посилює захисні функції, стимулює вироблення ліпідів та білків, підтримуючи еластичність шкіри.

Активні компоненти
Екстракт лляного насіння – збільшує кількість епідермальних ліпідів для еластичності та комфорту. Запобігає сухості та подразненню.
Marine barrier reset – активний бактеріальний інгредієнт, отриманий із мікроорганізму, зібраного поблизу Індійського океану. Запускає виробництво ліпідів та білків, зміцнює захисний бар'єр, підтримуючи шкіру зволоженою, м'якою та еластичною. Впливаючи на філатрін, попередник молекул НЗФ допомагає утримувати вологу.
Зволожуючий екран – запатентований комплекс похідних натуральних цукрів, ксиліліт глюкозиду, ангідроксилиту та ксиліту, забезпечує тривале зволоження. Відновлює зневоднену шкіру, зміцнюючи шкірний бар'єр (знижує ТЕПВ) та оптимізує вміст води, підвищуючи рівень НФ та гіалуронової кислоти.
Ягоди годжі – відомі як «фрукти майбутнього», відіграють важливу роль у традиційному оздоровчому догляді, відновлюють життєву силу та стимулюють оновлення тканин. Ефективно знижують активність тирозинази та вміст меланіну, зменшуючи гіперпігментацію та вирівнюючи тон. Містять високу концентрацію вітамінів, що зменшують окисний стрес, відновлюють життєві сили та стимулюють оновлення тканин. Сприяють довголіттю фібробластів, відповідальних за вироблення колагену та еластину.

Рекомендація до застосування
Розпорошити спрей на відстані 20-30 см від поверхні шкіри. Не змивати.

Склад:
Deionized water (Aqua), SD Alcohol 40, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Anhydroxylitol, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Bacillus Ferment, Butylene Glycol, Chlorella Vulgaris Extract, D&C Red NO. 33 (CI 17200), FD&C Blue NO. 1 (CI 42090), Glucose, Glycerin, Honokiol, Limonene, Linalool, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Magnolol, Panthenol, Pentylene Glycol, Perfume, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Sodium hyaluronate, Xylitol, Xylitylglucoside.

Освіжаючий акваспрей із суперфудами Christina Line Repair Nutrient Superfood Aqua Mist
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.