Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІТАМІННА ОМОЛОДЖУВАЛЬНА МАСКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT DEPUFF VITAMIN EYE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Маска
Тип маски: Кремоподібна
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей Christina Line Repair Nutrient Depuff Vitamin Eye Mask фото
ОПИС

Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей Christina Line Repair Nutrient Depuff Vitamin Eye Mask

Швидко зняти або попередити набряки під очима можливо за допомогою вітамінної омолоджуючої маски. Маска яка багата на вітаміни розроблена для догляду за ніжною шкірою навколо очей, ефективно зменшує набряки і знімає предотечность (пастозність). Підходить для жінок усіх типів шкіри, 20+. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Відновлює життєву силу шкіри, усуває темні кола під очима, сприяє омолодженню шкіри, добре розгладжує дрібні та глибокі зморшки.

Активні компоненти
Екстракт шовковиці – (екстракт ожини) Morus nigra, багатий на аспарагінову кислоту і вітамін С, сприяє освітленню шкіри і діє як зволожувач завдяки вмісту цукрів Mulberry extract.
Олія купуасу - екстракт дерева тропічних лісів Амазонки, спорідненого какао. Має високу здатність поглинати воду. Регулює вміст води та активність ліпідів у поверхневому шарі шкіри. Дарує комфорт та відновлює гладкість та м'якість шкіри, прискорює відновлення природної зволоженості та еластичності шкіри. Дуже корисно для сухої та пошкодженої шкіри, оскільки забезпечує тривале зволоження.
Трилуронова кислота - містить комбінацію 3 фракцій ГК, спеціально розроблена для досягнення різних біологічних ефектів. Висока молекулярна маса – для зволоження та відновлення бар'єру, середня ММ – для тривалого утримання вологи в епідермісі та низька ММ – як наповнювач зморшок у верхніх шарах дерми. ТК підвищує рівень зволоженості шкіри, зменшує глибину зморшок та скорочує видимість темних кіл під очима.
Кофеїн – ефективно знімає набряки. Чистий натуральний кофеїн, екстрагований з кавових зерен, використовується в косметиці завдяки своїм ліполітичним властивостям та здатності знімати набряки. Стимулює клітинний метаболізм, сприяє гідролізу тригліцеридів у вільні жирні кислоти.
Гліцерин - зменшує запаси жиру, що призводить до зменшення набряків під очима.

Рекомендація до застосування
Нанесіть рівним шаром на шкіру навколо очей. Залишіть на 10 хвилин. Видаліть вологою серветкою або змийте водою.

Склад:
Deionized water (Aqua), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Ascorbyl Isostearate, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Caffeine, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Honokiol, Hydrogenated Polyisobutene, Isocetyl Alcohol, Magnolol, Morus Nigra Leaf Extract, Panthenol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-6 Palmitate/Succinate, Retinyl Palmitate, Sodium hyaluronate, Squalane, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Titanium Dioxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Вітамінна омолоджувальна маска для шкіри навколо очей Christina Line Repair Nutrient Depuff Vitamin Eye Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.