Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ SPF 15 З БАКУЧІОЛОМ CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT BAKUCHIOL DAY CREAM SPF

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Денний крем SPF 15 з бакучіолом Christina Line Repair Nutrient Bakuchiol Day Cream SPF фото
ОПИС

Денний крем SPF 15 з бакучіолом Christina Line Repair Nutrient Bakuchiol Day Cream SPF

Спробуйте зволожуючі та омолоджуючі засоби з бакучиолом від Christina з лінії Line Repair Nutrient. Денний крем із тривалою зволожуючою дією захищає від негативного впливу зовнішніх факторів, бореться з ознаками старіння. І, що дуже важливо, його можна застосовувати і в денний час, оскільки він не викликає підвищеної чутливості шкіри до сонячних променів. Підходить жінкам всіх типів шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Відновлює природні захисні бар'єри шкіри, надає ефективну омолоджуючу дію і запобігає появі нових зморшок, мінімізує дію вільних радикалів при роботі з гаджетами, запобігаючи «цифровому» старінню. Сприяє глибокому і інтенсивному зволоженню дерми з пролонгованою дією, добре освітлює пігментовані ділянки епітелію, підвищує еластичність та пружність, регулює патогенну мікрофлору верхніх шарів шкіри.

Активні компоненти
Бакучіол – натуральна альтернатива ретинолу – запобігає появі зморшок, освітлює пігментацію, підвищує еластичність шкіри. Бакучіол працює м'яко, без симптомів, характерних для ретиноїдів, - сухості, лущення, подразнення. На відміну від ретинолу у бакучиолу рослинне походження. Його отримують з листя і насіння трав'янистої рослини бабчі (Psoralea corylifolia), відомої своїми зцілюючими та омолоджуючими властивостями.
Комплекс Moisture magnet - відповідає за тривале зволоження та зміцнює природний захист шкіри, запобігаючи подальшому зневодненню.
Комплекс Microbiota regulator & Yogurtene - регулює мікрофлору шкіри.
Екстракт насіння какао - мінімізує вплив вільних радикалів під час роботи з гаджетами, запобігаючи «цифровому» старінню.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Злегка помасажувати, дати вбратися.

Склад:
Deionized water (Aqua), Citric Acid, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Bacillus Ferment, Bakuchiol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Citronnellol, Disodium EDTA, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Geraniol, Glucose, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Honokiol, Hydroxycitronellal, Inulin, Isocetyl Alcohol, Isodecyl Neopentanoate, Magnolol, Panthenol, Pentylene Glycol, Perfume, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Polysorbate 80, Propanediol, Saccharide Isomerate, Sodium Citrate, Sodium hyaluronate, Stearic Acid, Theobroma Cacao Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Yogurt.

Денний крем SPF 15 з бакучіолом Christina Line Repair Nutrient Bakuchiol Day Cream SPF
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.