Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НАТУРАЛЬНА ОЧИЩУВАЛЬНА ПІНКА CHRISTINA LINE REPAIR NUTRIENT PURE NATURAL CLEANSER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Пінка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Губи
  • Зона декольте
  • Контур очей
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Натуральна очищувальна пінка Christina Line Repair Nutrient Pure Natural Cleanser фото
ОПИС

Натуральна очищувальна пінка Christina Line Repair Nutrient Pure Natural Cleanser

Очищаючий гель призначений для дуже м'якого видалення залишків макіяжу, різноманітних забруднень і шкірного жиру на обличчі, шиї та області декольте. Можна наносити на шкіру губ та зону навколо очей. Дарує шкірі комфорт та свіжість, підтримуючи баланс. Підходить жінкам всіх типів шкіри обличчя, 20+. Випускається обсягом 250 мл.

Призначення
Дбайливо видаляє надлишки себуму, залишки макіяжу та інші забруднення. Добре загоює пошкодження дерми, має антиоксидантну та протизапальну дію, звужує пори, регулюючи виділення шкірного жиру, а присутні у складі біофлавоноїди зменшують ламкість і проникність капілярів, значно покращують обмінні процеси.

Активні компоненти
Екстракт кейлу та зеленого чаю – багатий на вітаміни, мінерали та фенольний комплекс. Має антиоксидантні, протизапальні та детоксикуючі властивості.
Екстракт гамамелісу - має протизапальну дію, виражений антибактеріальний ефект. Загоює тріщини на шкірі та звужувальні пори.
Екстракт цитрусових – активний інгредієнт, багатий на біофлавоноїди та антиоксиданти.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на змочені у воді руки, добре спіньте, пропрацюйте шкіру обличчя та шиї. Видаліть вологою серветкою або змийте теплою водою.

Склад:
Deionized water (Aqua), SD Alcohol 40, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronnellol, Citrus Aurantium Amara Peel Extract, Citrus Junos Peel Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Decyl Glucoside, Dehydroacetic acid, FD&C Blue NO. 1 (CI 42090), FD&C Yellow NO. 5 (CI 19140), Geraniol, Glycerin, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hexyl Cinnamal, Honokiol, Hydroxycitronellal, Hydroxyethylcellulose, Magnolol, Menthol, Panthenol, Pentylene Glycol, Perfume, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Sodium Phytate, Urea.

Натуральна очищувальна пінка Christina Line Repair Nutrient Pure Natural Cleanser
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.