Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ ТА ШИЇ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ CHRISTINA LINE REPAIR HYDRA HA EYE & NECK SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 20+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Шия
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Сироватка для шкіри навколо очей та шиї з гіалуроновою кислотою Christina Line Repair Hydra HA Eye & Neck Serum фото
ОПИС

Сироватка для шкіри навколо очей та шиї з гіалуроновою кислотою Christina Line Repair Hydra HA Eye & Neck Serum

Сироватка для шкіри навколо очей та шиї підходить для повсякденного застосування, усуває сліди безсонних ночей та бореться з ознаками старіння. Містить чисту гіалуронову кислоту та активний комплекс для очей, який притягує та утримує воду, розгладжуючи глибокі зморшки. Підходить для жінок усіх типів шкіри. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Усунення набряків та темних кіл. Заповнення зморшок та тонких ліній. Освітлення та розгладжування шкіри.

Активні компоненти
Екстракт мучниці - стимулює синтез колагену, а антиоксиданти захищають ніжну шкіру очей від негативного впливу вільних радикалів. Мучниця має також освітлюючий ефект, прибирає темні кола і вирівнює тон.
Комплекс Eye beautifier – покращує живлення шкіри навколо очей, стимулюючи кровообіг.
Гіалуронова кислота — інтенсивно омолоджувальний компонент, утримує вологу в клітинах шкіри, розгладжує дрібні мімічні зморшки. 

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість препарату на шкіру навколо очей та зон у шиї. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання. Використовувати під час вечірнього догляду.

Склад:
Deionized water (Aqua), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arctostaphylos Uva Ursi Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Cellulose, Centella Asiatica Extract, Chromium Hydroxide Green (CI 77289), CI 77492, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, FD&C Blue NO. 1 (CI 42090), Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Protein, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hydrolyzed Rice Bran Protein, Hydroxypropyl Methylcellulose, Iron Oxides, Lactose, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Retinyl Palmitate, Sodium Benzoate, Sodium Dextran Sulfate, Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Superoxide Dismutase, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Ultramarines (CI 77007).

Сироватка для шкіри навколо очей та шиї з гіалуроновою кислотою Christina Line Repair Hydra HA Eye & Neck Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.