Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ КРЕМ "ГЛАДКІСТЬ САТИНУ" CHRISTINA LINE REPAIR GLOW SATIN SMOOTH NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Нічний крем
ОПИС

Нічний крем "Гладкість сатину" Christina Line Repair Glow Satin Smooth Night Cream

Оксамитовий нічний крем спрямованої омолоджуючої дії впливає на шкіру під час сну. Засіб допомагає шкірі заповнити необхідну енергію, енергетичний актив підвищує рівень АТФ для більш пружної текстури, рівного тону та молодості. Містить екстракти насіння льону та селери. Має ніжну, бархатисту текстуру та приємний аромат. Підходить для комбінованої, нормальної та сухої шкіри обличчя, жінкам 30+. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Розгладжує дрібні зморшки, глибоко зволожує дерму, роблячи її більш гладкою та рівною, чудово пом'якшує та забезпечує антиоксидантами.

Активні компоненти
Енергетичний бустер – спеціально підібраний штам дріжджів виду Saccharomyces cerevisiae, багатий на амінокислоти та аденозин. Підвищує рівень енергії для молодого та сяючого кольору обличчя.
Pore minimizer – покращує архітектуру шкіри, зміцнюючи колагенову оболонку пор. Відновлює пружність, щільність та колір для вишуканої текстури з оксамитовим зовнішнім виглядом.
Екстракт гігантських бурих водоростей – запобігає старінню шкіри. Оптимізує синтез колагену та еластину, роблячи шкіру більш гладкою та пружною.
Олія Купуасу – чудовий пом'якшувальний засіб, відновлює еластичність шкіри, забезпечуючи антиоксидантами та зволоженням.

Рекомендація до застосування
Нанесіть увечері на обличчя, шию та зону декольте. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Deionized water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Apium Graveolens (Celery) Root/Seed Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Cetyl Stearate, Dicetyl Phosphate, Erythritol, Ethylhexylglycerin, Glucose, Glutamic Acid, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Hydroxycitronellal, Isodecyl Neopentanoate, Isostearyl Isostearate, Lecithin, Limonene, Linalool, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Perfume, Potassium Cetyl Phosphate, Potassium Sorbate, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Metabisulfite, Sodium Phytate, Sorbitan Trioleate, Stearic Acid, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Threonine, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Valine.

Нічний крем "Гладкість сатину" Christina Line Repair Glow Satin Smooth Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.