Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ КРЕМ "СЯЯННЯ І ПРУЖНІСТЬ" CHRISTINA LINE REPAIR GLOW RADIANCE FIRM DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Ліфтинг
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Денний крем
ОПИС

Денний крем "Сяяння і пружність" Christina Line Repair Glow Radiance Firm Day Cream

Розкішний денний крем збагачений інноваційними активними інгредієнтами, які допомагають боротися з тьмяністю, в'ялістю та зневодненням. Стимулює мікроциркуляцію та забезпечує моментальний ліфтинг-ефект. Шкіра набуває природного сяйва та здорового вигляду. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 25+. Випускається обсягом 60 мл.

Призначення
Відновлює захисні функції клітин, добре і швидко підтягує в'ялі ділянки дерми завдяки миттєвому ліфтингу, утворюючи на поверхні епідермісу проникаючу плівку. Швидко та глибоко зволожує епітелій.

Активні компоненти
Radiance enhancer – відновлює мікроциркуляцію шкіри та нормальний кровотік, насичує шкіру киснем. Шкіра набуває здорового сяйва і рівного тону.
Skin tightener – натуральний тензорний інгредієнт з плівкоутворюючим та підтягуючим ефектом. Підтягує, захищає, розгладжує та зміцнює шкіру. Рослинний зволожувач містить високу концентрацію органічного осмоліту - бетаїну, який прискорює вживання води, забезпечує швидке зволоження шкіри, скорочує втрату води.
Зволожуючий комплекс – збалансований зволожуючий комплекс оптимізує зволоження шкіри, регулюючи втрату води за різних температур та рівнів вологості. Забезпечує винятково тривале зволоження незалежно від погоди.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання.

Склад:
Deionized water (Aqua), Isononyl Isononanoate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Cetyl Alcohol, Cetyl Stearate, Dicetyl Phosphate, Erythritol, Ethylhexylglycerin, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Glucose, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Hydrolyzed Chenopodium Quinoa Seed, Hydroxycitronellal, Isocetyl Alcohol, Isodecyl Neopentanoate, Isostearyl Isostearate, Limonene, Linalool, Mica, Perfume, Potassium Cetyl Phosphate, Propanediol, Sodium Hydroxide, Sodium Phytate, Stearic Acid, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate.

Денний крем "Сяяння і пружність" Christina Line Repair Glow Radiance Firm Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.