Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧА СИРОВАТКА-КОНЦЕНТРАТ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CHRISTINA LINE REPAIR GLOW HYDRA FUSION CONCENTRATE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 25+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від запалення шкіри
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Зволожуюча сироватка-концентрат для обличчя Christina Line Repair Glow Hydra Fusion Concentrate фото
ОПИС

Зволожуюча сироватка-концентрат для обличчя Christina Line Repair Glow Hydra Fusion Concentrate

Інноваційна сироватка-концентрат із шовковистою текстурою стимулює клітинний метаболізм, знімає запалення, освітлює та оживляє шкіру, дарує сяйво, молодість та комфорт. Шкіра набуває природного сяйва та здорового вигляду. Підходить для жінок усіх типів шкіри обличчя, 25+. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Стимулює клітинний метаболізм, освітлює пігментовані ділянки епітелію, значно підвищує еластичність та пружність, виявляє заспокійливу дію. Знімає запалення та уповільнює процес старіння.

Активні компоненти
Ніацинамід (вітамін В3) - зменшує видимість дрібних зморшок, вирівнює тон шкіри, звужує пори, підвищує еластичність, зміцнює захисний бар'єр шкіри.
Вітамін В5 – має заспокійливі та відновлювальні властивості, сприяє підтримці природного бар'єру шкіри.
Екстракт шовковиці – потужний антиоксидант, багатий на вітамін С і аспарагінову кислоту, вирівнює тон, має протизапальні властивості, захищає від негативного впливу навколишнього середовища і робить шкіру більш пружною.
Рослинний зволожувач - містить високу концентрацію бетаїну, що прискорює споживання води, забезпечуючи швидке зволоження шкіри і скорочуючи втрату вологи. Сприяє поліпшенню внутрішньоклітинної комунікації, клітинного поділу та міграції. Відновлює пружність, запобігає утворенню тонких ліній та зморшок.
Гіалуронова кислота – молекула з вираженими властивостями тяжіння вологи, що природно міститься у шкірі. Покращує утримання вологи – для тривалого зволоження та пружності шкіри.

Рекомендація до застосування
Нанесіть засіб на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Легкими масажними і поплескуючими рухами розподіліть рівномірно і дочекайтеся вбирання.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Deionized water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Apium Graveolens (Celery) Root/Seed Extract, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Butylene Glycol, Erythritol, Ethylhexylglycerin, Evodia Rutaecarpa Fruit Extract, Glycerin, Hexyl Cinnamal, Hibiscus Sabdariffa Fruit Extract, Hydroxycitronellal, Isodecyl Neopentanoate, Lecithin, Limonene, Linalool, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Morus Nigra Leaf Extract, Niacinamide, Panthenol, Perfume, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Propanediol, Sodium Acrylate Copolymer, Sodium hyaluronate, Sodium Phytate, Sorbitan Isostearate, Sorbitan Trioleate, Tocopheryl Acetate.

Зволожуюча сироватка-концентрат для обличчя Christina Line Repair Glow Hydra Fusion Concentrate
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.