Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ "АБСОЛЮТНЕ ОНОВЛЕННЯ" CHRISTINA LINE REPAIR FIX COMPLETE RENEWAL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Крем
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Омолоджувальний крем
ОПИС

Омолоджувальний крем "Абсолютне оновлення" Christina Line Repair Fix Complete Renewal

Крем спрямованиого інтенсивного впливу на омолодження шкіри обличчя, шиї та області декольте під час сну. Продукт ефективно розгладжує дрібні зморшки та зменшує глибокі, добре освітлює пігментні плями, гальмуючи процес вироблення меланіну. Засіб посилює мікроциркуляцію крові у верхніх шарах епітелію, підвищує регенерацію клітин, видаляючи омертвілі. Сприяє підвищенню пружності дерми та глибокому зволоженню, добре вирівнює тон. Підходить під час вагітності та в період годування груддю. Рекомендований для всіх типів шкіри. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Відновлює, зміцнює та підтягує, розгладжує та мінімізує видимість зморшок. Вирівнює тон і надає сяйва.

Активні компоненти
Аскорбілтетраізопальмітат (форма вітаміну С) - з відмінною черезшкірною абсорбцією, відіграє важливу роль у синтезі колагену. Пригнічує активність тирозинази, тим самим зменшуючи утворення меланіну. Шкіра виглядає яскравою, сяючою та підтягнутою.
Гліколева кислота - видаляє омертвілі клітини, сприяє клітинному оновленню, покращує кровопостачання та метаболізм. Уповільнює появу зморшок та розгладжує мікрорельєф шкіри.
Aquaderm – на основі натурального зволожуючого фактора (NMF) підвищує рівень зволоженості та розгладжує шкіру.
Екстракт грибів – покращує пружність шкіри, звужує розширені пори, робить шкіру гладкішою. Містить агарову кислоту, натуральний в'язкий засіб, що зменшує надмірну секрецію.

Рекомендація до застосування
Нанесіть препарат на шкіру обличчя, шиї та зони декольте. Поступово розподілити і дати повністю вбратися. Рекомендується розпочати із застосування 2 рази на тиждень та поступово збільшити кратність використання.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Isononyl Isononanoate, Citral, Citric Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Alcohol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Fomes Officinais (MUSHROOM) Extract, Fructose, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glycine, Glycolic Acid, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Hexyl Cinnamal, Inositol, Limonene, Linalool, Niacinamide, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-40 Stearate, Perfume, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sodium Phytate, Sorbitan Tristearate, Tocopheryl Acetate, Urea.

Омолоджувальний крем "Абсолютне оновлення" Christina Line Repair Fix Complete Renewal
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.