Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОМОЛОДЖУЮЧА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ CHRISTINA LINE REPAIR FIRM FOREVER YOUTH SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Christina
Тип продукту: Сироватка
Виробник: CHRISTINA
Вік: 30+
Класифікація:
  • Професійна
  • Доглядова
Зона застосування:
  • Зона декольте
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Антивіковий
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Ізраїль
Країна реєстрації: Ізраїль
Омолоджуюча сироватка для обличчя Christina Line Repair Firm Forever Youth Serum фото
ОПИС

Омолоджуюча сироватка для обличчя Christina Line Repair Firm Forever Youth Serum

Омолоджуюча сироватка запобігає віковим змінам у колагенових волокнах, що призводять до старіння шкіри. Сприяє виробленню колагену та оновленню клітин. Шкіра виглядає підтягнутою і набуває молодого та свіжого вигляду. Підходить під час вагітності та в період годування груддю. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Ефективно зволожує глибокі шари дерми та надовго утримує вологу. Значно прискорює перебіг обмінних процесів у тканинах. Усуває в'ялість шкіри, підвищує пружність та еластичність епітелію, добре вирівнює тон та підвищує тонус. Прибирає почервоніння та вогнища запалення, коригує ознаки куперозу.

Активні компоненти
Мінеральний клітинний стимулятор – мультимінеральний комплекс аспартату магнію, глюконату цинку та глюконатуміді, необхідних для правильного біологічного функціонування та нормального оновлення клітин. Стимулює клітини за рахунок збільшення запасу енергії (АТФ) та продукування клітин (білків).
Skin resilience - бореться з в'ялістю та втратою пружності шкіри. Завдяки екстракту листя Engelhardia chrysolepis підвищує життєстійкість, бореться з глікуванням, окисленням та запальними ушкодженнями, відповідальними за руйнування волокон колагену та еластину. Відновлює еластичність, розгладжує зморшки та покращує зовнішній вигляд.
Морський відновлюючий комплекс – антивіковий комплекс з морським гідролізованим колагеном, морським гідролізованим еластином та екстрактом меду. Завдяки плівкоутворюючій структурі морський колаген має підтягуючу дію.
Морський еластин - посилює пружність і м'якість шкіри завдяки високому вмісту амінокислот.
Екстракт меду - насичує клітини речовинами, аналогічними НЗФ, що покращує здатність утримувати воду і підвищує рівень зволоженості.
Екстракт кінського каштану – бета-есцин має виражені протизапальні властивості, зменшує почервоніння та купероз.

Рекомендація до застосування
Наносити 2-3 краплі на очищену шкіру двічі на день. Можна використовувати під час вечірнього догляду.

Склад:
Deionized Water (Aqua), Propanediol, Isononyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride,Glycerin, Phenoxyethanol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Niacinamide, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Polysorbate 20, Caprylyl Glycol, Collagen, Butylene Glycol, Perfume, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Ceramide NP, Sodium Phytate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Sodium PCA, Honey Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Sorbitan Trioleate, t-Butyl Alcohol, Melissa Officinalis Leaf Extract, Lecithin, Magnolia Biondii Bud/Flower Extract, Tocopherol, Hydrolyzed Elastin, Citric Acid, Copper Gluconate, Sorbic Acid, Serine, Glycogen, Alcohol,Apium Graveolens (Celery) Root/Seed Extract, Engelhardtia Chrysolepsis Leaf Extract, Linum Usitatissimum(Linseed) Seed Extract, Linalool, Limonene, Hydroxycitronellal.

Омолоджуюча сироватка для обличчя Christina Line Repair Firm Forever Youth Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.