Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАХИСНА ОЛІЯ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА НІГТЯМИ DR.BELTER INTENSA NAIL CARE OIL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Олія для нігтів
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Нігті
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від розшаровування нігтьової пластини
  • Для зміцнення нігтів
  • Живлення
Для кого:
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Захисна олія для догляду за нігтями Dr.Belter Intensa Nail Care Oil фото
ОПИС

Захисна олія для догляду за нігтями Dr.Belter Intensa Nail Care Oil

Нігті – це рогові пластини, в основі яких знаходиться білок (кератин). З'єднання між його молекулами надають твердості. Між кератином розташовані прошарки жиру та води, що сприяють наявності блиску та еластичності. Сірка, кальцій та ін. елементи, що є в нігтях, відповідають за здоров'я. Кутикула – щільний валик шкіри, розташований у нижній частині нігтя, захищає від інфекцій та бактерій. За відсутності догляду, нестачі вітамінів, гормональному збої та деяких інших факторах нігті можуть стати бляклими, тонкими, почати шаруватися, з'являються задирки та ін. Використання Nail Care Oil для нігтів забезпечує захист від ушкоджуючих факторів, насичує корисними компонентами, покращує їх вигляд і колір. Насичений, жовтий, напіврідкий флюїд з густою консистенцією має приємний аромат медової дині. Точний аплікатор забезпечує точне нанесення без контакту зі шкірою. Випускається у тубі об'ємом 20 мл.

Призначення
Виконує захисні і доглядаючі дії за нігтьовою пластиною і кутикулою. Живить, підвищує еластичність, запобігає пошкодженню, заспокоює, надає доглянутого вигляду.

Активні компоненти
Екстракт моркви містить захисні антиоксиданти, підтримує синтез нових клітин і чинить сильну регенеруючу дію.
Багата масляна основа з маслом жожоба, маслом баобаба та маслом солодкого мигдалю живить шкіру і зміцнює її природний захисний шар.
Екстракт ромашки має заспокійливу, антибактеріальну та протизапальну дію.
Бісаболол, активна речовина, що міститься в екстракті ромашки, має дуже сильні протизапальні, заспокійливі та пом'якшувальні властивості.
Вітамін Е є антиоксидантом. Бореться з вільними радикалами та знижує окислювальний стрес.

Результат
Пом'якшує кутикулу, піклується про нігтьову пластину, оберігає від появи тріщин та інших ушкоджень.

Рекомендація до застосування
Наносити щодня на чисту нігтьову пластину та кутикули навколо нігтів. Потім акуратно помасажуйте олію кінчиками пальців. За потреби можна використовувати косметику після кожного миття рук.

Склад:
Caprylic/Capric Triglyceride, Glycine Soja Oil (Soybean Oil), Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Hydrogenated Rapeseed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Decyl Oleate, Tocopherol, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hypericum Perforatum Extract (Hypericum Perforatum Flower/ Leaf/stem Extract), Aqua (Water), Beta-carotene, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Bisabolol, Parfum (Fragrance) (13/716).

Захисна олія для догляду за нігтями Dr.Belter Intensa Nail Care Oil
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.